Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 2 October 2013

OMG : Kereta Polis Paling Murah Di Dunia (4 Gambar)


KAMI tidak tahu apa signifikannya penggunaan kereta paling murah di dunia, Tata Nano sebagai kereta polis di New Delhi.

Satu-satunya alasan yang boleh difikirkan ialah saiznya yang kecil dapat mengelakkan ia daripada tersangkut dalam kesesakan jalan raya. Kereta polis ini turut dilengkapi dengan sistem bantuan kecemasan mobil dan digunakan untuk pencegahan jenayah terhadap wanita dan kanak-kanak.


Sumber : Here

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

booooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

boooo toh pak hang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kereta cm bodo je

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pandai negara India berjimat, tak Macam Malaysia, beli evo X, membazir je. Syabas Audit Negara, kerana berani kerana benar. Berani membuktikan 3 Agensi kerajaaan terbabit, berbelanja lebih 4.38 bilion utk suatu perkara yang tak sepatutnya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kena sondol geng 4x4 ATM Machine hancus kereta ni!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 08:18 dgki sb xda kete....puiiihh

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

comel.

I Hate Marou Penjaja said... Best Blogger Tips

bagi ak kereta ni xsesuai, kereta polis skrg patut laju so boleh kejar pjenayah, tp xpayah la smpai evo bgai, mcm ade pjenayah pkai kereta 3.0 je.. mostly cikai2 je pjenayah kita ni.. lari xlaju mcm fast furious tu
#marou ni ak tepuk dahi ko kuat2 nk?

Anonymous said... Best Blogger Tips

marou lahanaT!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Marou kmpunan telur kuda.. muks cm siamang bukit

Anonymous said... Best Blogger Tips

Klu pmbangkng tadbir mlysia suma plis nek bsikal n keta pun keta kncil....

Anonymous said... Best Blogger Tips

klo PR perintah habis suma belia kena rodok stor kunyit masing2!
arghHHH sakit lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kurang kes ank lua nikah.... tpi ubat buasir akn blipat kali ganda hargsnya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

rugi la abah kau anon 14:19! abah kau takleh meniaga kondom lagi la! :'(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Double rugi pniagaan mlacur mak anon 22:04 kt bricfield.... tpi bisnes juboq pak hAng cmform tiptop

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak rugi sgt la pasal anon 09:26 jual mak dia jd sundal kasi tambah aset kat perniagaan pepet anon 14:19

Anonymous said... Best Blogger Tips

Moto ex5 aku lagi laju dr keta ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...