Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 29 September 2013

Cool : [Video] Inilah Pemilik Suara "EA Sport, It's In The Game"


Bagi gamers, terutama peminat game bola, Fifa pasti korang familiar dengan catch phrase "Ea Sports, It's In The Game". Video kat bawah ni menunjukkan seorang budak lelaki yang telah menemui tuan empunya suara disebalik catch phrase tersebut iaitu Andrew Anthony. Legend ni beb..


Sumber : Here

6 comments:

NDHF said... Best Blogger Tips

Whooa.Baru ku tahu.Nice info!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak heran! tak nice mana pun! mcm tongong!

Anonymous said... Best Blogger Tips

game EA ni hanya untuk manusia terencat akal...

Anonymous said... Best Blogger Tips

4Ever alone la... men game EA bkn dpt pe..... jantan dayus jantan dayus yoyo or je

Anonymous said... Best Blogger Tips

Set2 yg x puas hati nih mesti time bdk2 dulu duk lepak kat cc x balik2 umah sampai mak bapak dtg tarik telinga or tengking dlm cc tu... hahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg wat camtu ialah abah kau la bangang!
abah aku sporting!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...