Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 3 October 2013

Review : "ZS Cotton Collections", Kain Cotton Design Terkini Idaman Para Wanita (20 Gambar)



Kali ni kami nak review kedai online menjual kain cotton corak terkini yang rare. Lately aku perasan ramai wanita di luar sana yang suka pakai kain cotton ni. Even bini aku sendiri. Dan aku lebih suka bini aku pakai kurung cotton sebab nampak lebih ayu. Hehe.. Berbalik kepada ZS Cotton Collections, kain cotton yang dijual memang laku giler dan stok adalah limited. Sebab apa? Sebab kain cotton yang dijual ni adalah bercorak rare dan fully imported. Tapi jangan risau, banyak lagi corak-corak yang menarik untuk korang pilih.. Jom layan gambar dlu,,, 



Amacam? Ada yang berkenan dihati? Ni baru sikit, Ada banyak lagi pilihan dekat FB. Kalau lelaki tu, boleh la beli kat mak, adik, kakak, awek, skandal mahupun nenek korang.. Kain ni adalah universal, semua golongan boleh pakai kecuali pondan. So apa tunggu lagi? 

Korang boleh PM dekat FB Link kat bawah ni untuk membuat tempahan dan cara pembayaran.. Jangan risau, ramai yang dah beli dengan ZS Cotton Collections ni.. Jom pilih...Make sure bukak FB Profile yang betul macam dalam gambar kat bawah yer..

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First ke ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau tnjuk tetek dpt free x?

-zarina

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dapt...nanti pm saya ye..

Ratu kain kebaya

Anonymous said... Best Blogger Tips

zarina tu jantan la bangang! kalo kau gay.. kau pm la dia! kasi dia rodok lubang dubor kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

atas aku ni semua kerabat anjing...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Take my photo off the wall
If it just won't sing for you.
'Cause all that's left has gone away
And there's nothing there for you to prove.
[Chorus]
Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone.
Oh, well, it seems like such fun
Until you lose what you had won.
Give me back my point of view
'Cause I just can't think for you.
I can hardly hear you say
What should I do?
Well, you choose
[Chorus]
Oh,look what you've done
You've made a fool of everyone
A fool of everyone
A fool of everyone
Take my photo off the wall
If it just won't sing for you.
'Cause all that's left has gone away
And there's nothing there for you to do.
[Chorus]
Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
A fool of everyone
A fool of everyone.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko sorang je babi gle

Anonymous said... Best Blogger Tips

Meh aku pijak tetek ko.... bg hanjeng mkn

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mengapa JET PERIBADI Penting Kepada Perdana Menteri…
“Cuba bayangkan pukul 2 petang berada di Kuala Lumpur dan pukul 3 petang kena ada di Alor Setar, kemudian pukul 6 petang kena berada di Ipoh. Di sana tiada penerbangan kelas pertama dan kos lebih tinggi jika menyewa kapal terbang komersial,” kata Shahidan.


Anonymous said... Best Blogger Tips

ampu shahidan ampu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Knapa abah ko pg keje nek kereta wlpun jarak pjalanan x smpai 10 km...knapa x nek beskal

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah aku peg keje menunggang mak kau! 10 minit dah la.. karang tunggang lagi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

post paling xbest sekali

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah ko msalah punai pramatang.... punca slalu lone rider lam tolet ngn sabun.... mak ko myesal ngn abah ko....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Post paling best yg omg:mak ko kmpunan telur bangla berpalat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Komen komen lari tajuk.

Anonymous said... Best Blogger Tips

a'ah suma lari tajuk mcm bangang aje aku tgk! komen kau pon lari tajuk! kau pun bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kain dalam aku mane??????dh hilang

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

kain corak kulit harimau tu cun

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kain spender mak marou g cun... cm roti jala...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg dlm spender mak marou mcm roti pau

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...