Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 18 May 2013

Genius : [Video] McDonald's Malaysia, "Nama Saya Bukan Nasir"


Simply Genius.. Jom layan video Parody ni. Terbaik beb.. Kira macam balas balik untuk iklan Nasir yang kerja kat McD tu la..makan dalam siot... hohoho.. terbaek!! Sarcasm at its best.. 


Sumber : Here


15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

I am No 1

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina suka makan mcd

Anonymous said... Best Blogger Tips

poyo... tiada motif..

Anonymous said... Best Blogger Tips

motifnya, jangan beli makanan mcd ! adooi lembab tol anon atas aku ni !

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus lah ada video mcm ni.. supaya kita sedar realiti...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kepsi okey kan...sedap weyh ayam dgn zinger korea...pedas law berak tu leh rase pedih kt bontot

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 17:29 bongok..xpnh g skolah ke xphm bhs melayu?..xphm ke nganjing 2 ape?..2 laa..soh skolah xnk skolah,pastu wat prangai nyusahkan org..then dh tua2 jd cmni laaa..noob..

Anonymous said... Best Blogger Tips

support gaza!!! boycott israel lahanat!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

great sarcasm video...death to israel

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

aku dah lama gila tak makan mcd...dekat setahun lebeh...fuh...uhuhuhu :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

boikot...jamgan guna komputer...microsoft tu israel......

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Aku sejak 1997 tak makan McD dan KFC. Anak-anak nak McD. aku pi beli daging frozen Ramly burger dan roti burger Gardenia. suruh isteri aku masak. Nak double dan special? Order jer. Anak-anak nak KFC lak. Aku beli ayam goreng frozen Ramly. Suruh isteri goreng. Nak 10 ketul sorang pun tak pa. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh FB tu pun yahudi.ko tnye mamat yg buat video tu die ade tk facebook.mcm orng munafik.ckap tp sendri yg buat, great stupid.

Anonymous said... Best Blogger Tips

facebook dan mcd tak sama bang...facebook kita guna free jerr...duit yg fb dpt pun bukan kita beri secara langsung...tak mcm membeli di mcd....kita beli burger guna duit dari titik peluh hangit engkau sendiri.....engkau paham ke tak??atau pun engkau sebahlul yahudi?

Anonymous said... Best Blogger Tips

so sarcastic..great job..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...