Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 17 May 2013

Serius : Tangga Pelik Ke Bangunan Pencakar Langit Di Swiss (5 Gambar)

Tangga Pelik Ke Bangunan Pencakar Langit Di Swiss.
Di sisi bangunan ini terbina satu tangga yang admin pun tak pasti apa gunanya. Dan tangga itu rasanya manusia tak mungkin dapat naik. Mungkin ianya dibina untuk makhluk lain? 

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila..ikt ska dya ja nk cross cm 2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ikt sk dk suk tf df ew ew.. cross cm 2 eq aq ew

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi pe lahanat ni tulis?? menulis mcm org kudung

FREE MALAYSIA FROM Melayu said... Best Blogger Tips

melayu pukimak perosak bahasa malaysia...itu pasal dunia jam 10 pun Singh baca berita...melayu pukimak tak blh challenge cakap bahasa malaysia ngan Karam Singh walia...melayu pukimak tak blh challenge nyanyi lagu melayu ngan alleycats...melayu pukimak tau isap ice,isap gam,pg satu barang dia manyak Suka isap,isap Lancau anwar Ibrahim ..melayu pukimak semua makan rasuah,nanti tuhan Lu tanya,haram kah halal.apa mau cakap??melayu pukimak rogol sana sini nanti tuhan Tanya apa mau cakap?melayu pukimak minum sana sini,nanti tuhan Tanya apa mau cakap??melayu pukimak ragut beg,melayu pukimak sudah start pow Kedai cina sama india,sbb melayu pukimak manyak malas...Kecik Kecik tada kasi bunuh,sudah besar kasi susah jgk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pls la melayu..benda tu escape from panic room to other level..satu pintu boleh bukak dr panic room..dan satu lg dr luar bangunan tinggi so xde sape boleh bukak dr dalam. lg satu free malaysia dr melayu nie kanapa bodoh mcm ayam anjing dia sendiri yg bodoh education level lutut nk marah org plak

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayu ehhh bodoh level ayam..bahasa pon xbetul education level lutut jk..otak besar kacang mak kawin dgn binatang dpt ko agaknya sb tu xpoleh pk tanah melayu milik siapa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayu bodh.mcm anjing

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayu bodoh mcm babi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayubodoh mcm itik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayu bodoh mcm angsa

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayubodoh mcm tin sardin

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayu bodoh mcm lembu

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayu bodoh mcm kangaroo

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayu kw la 2 yg bodoh ..!! kw 2 di pimpin ole bangsa apa bodoh ..!!! Dupang ..!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

FREE MALAYSIA FROM Melayu, anda boleh dihadapkan ke mahkamah akta 302 kanun keseksaan, kerana merasis di blog ini, Sila serah diri di Balai Polis Berhampiran, sebelum anda dibelasah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

FREE MALAYSIA FROM lu watch ur mouth ek..anjing babi anak haram mu ni sure bangsa keeling ..weh keeling lu blk la india sna..dok wat umah ngan tahi lembu..haramjadah tul keeling ni..bg dok senang di m'sia smpai jd terkay7a di sni x sedar diri..bangsa keeling ni lbh hina dari lembu tu sendiri..fuck u indian...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayu bodoh mcm LIPAS..........

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang kutuk2 ni pon bangsa kite jgk ... rilek suda ... saje cari pertelagahan ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa kau tulis nie bodoh...
Tulis betul2 laa..
Fucker!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mari kite beristighfar bnyk2,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

untuk apa erk??

WOW:SURAT OBAMA KEPADA ANWAR IBRAHIM!
DEWASA:JOM SKODENG BILIK GAADIS REMAJA DI JEPUN!
HOT:Lana Nordin Bikin Panas Lagi, Bergambar Dengan Lelaki Tanpa Baju

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salam,

Mintak admin peka dengan sebarang komen yang sensitif..kalau boleh remove.

Thanks,
Wassalam.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@FREE MALAYSIA FROM Melayu

Lu pecaya sama Melayu punyak tuhan jugak?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...