Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 11 April 2013

Kreatif : Tuan Punya Membina Jalan Khas Untuk Si Kaki Pendek Ini (4 Gambar)

Tuan Punya Membina Jalan Khas Untuk Si Kaki Pendek Ini.
Anjing ini memang sangat disayangi oleh tuannya sehingga jalan khas untuknya berjalan telah disediakan. 

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam bodoh jew tuan dia tu..--anon kedah

Anonymous said... Best Blogger Tips

respect dengan sikap perihatin beliau, walaupun pada haiwan. Tapi sesetengah manusia yang berakalkan melayu, aku tengok langsung tak perihatin bukan sahaja pada haiwan, tetapi pada golongan OKU terutamanya dalam membuat sesuatu keputusan. OKU, ORANG2 TUA dipinggirkan, Malahan Parking KHAS OKU pun orang yang sehat REMBAT sesuka hati.

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam bodoh ja dok jew jew jew ke hulu ke hilir. padahal orang kedah.
--anon penang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm bodoh je kolazz boy sbnrnya jalan ni dibuat untuk kolazz boy main dgn anjing
--anon changlun

Anonymous said... Best Blogger Tips

meluat duk jew jew jew. bajet comel la tu. --anon n9

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku setuju anon 08.28..parking OKU pun org normal ambil..mudah2an Allah S.W.T beri peluang dia menjadi OKU..anon 06.42..semoga kau pun tergolong dalam org2 yang mendapat peluang menjadi OKU..aku nak tgk ko ckp lg tak jew jew tuh

ali said... Best Blogger Tips

Apahal ko ni doa kan kecelakaan org...bagus ko doa diminta hidayah dan petunjuk.
Mcm bagus je lah ko ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sebenarnya manusia bernama MELAYU ni TAKUT akan DOA orang yang mendoakan seseorang itu supaya sesuatu menimpa keatas seseorang itu. TETAPI seseorang itu tidak TAKUT langsung ketika seseorang itu merampas , merembat parking OKU atau kemudahan OKU yang lain.

SEBABNYA MANUSIA MELAYU, MUDAH LUPA dan ALPA (LALAI)...

kolazz boy said... Best Blogger Tips

Tukar kerajaan,tukar najib,tukar anom2 yg mgomen cm bodo...kolazz sirpunk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rakyat Malaysia dimomokkan bahawa setiap sesuatu yang salah dan setiap kegiatan maksiat adalah berpunca daripada fitnah UMNO. Walhal tiada satu pon penafian peribadi oleh pemimpon yg terlibat itu sendri tetapi berakhir dengan statement 'saya serah kepada peguam saya'.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...