Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 10 April 2013

Cool : Lif Luar Bangunan Yang Paling Tinggi Di Dunia Terletak Di China (7 Gambar)

Lif Luar Bangunan Yang Paling Tinggi Di Dunia Terletak Di China.
Lif ini dipanggil 'The Bailong Elevator atau sebelum ini diberi nama Hundred Dragons Elevator adalah sebuah struktur lif yang dibina di sebelah bukit tinggi Wulingyuan dalam daerah Zhangjiajie, China. Ketinggian struktur lif ini adalah 330 meter dan adalah struktur lif di luar bangunan paling tinggi dunia.

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

klo rosak lift nie camne? erkkk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Panggil technician la bongok

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau technician tak nak dtang camne? erkkk.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak boleh lawan lif klcc 452 meter.

Anonymous said... Best Blogger Tips

lompat la....

kolazz boy said... Best Blogger Tips

Klu rosak baiki la bodo... Bodo punya anom...

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu technician xdtg, tu bkn masalah mr.fapson. yg penting mr.fapson selalu fap saye. -LULU-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salah najib ni sbb tu dia kat luar...tukar kerajaann!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

slh mak bpak ko lahirkn ko ats dunia ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rakyat Malaysia dimomokkan bahawa setiap sesuatu yang salah dan setiap kegiatan maksiat adalah berpunca daripada fitnah UMNO. Walhal tiada satu pon penafian peribadi oleh pemimpon yg terlibat itu sendri tetapi berakhir dengan statement 'saya serah kepada peguam saya'.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak payah dok nafi laaa kalau betul kemukakan bukti... setakat buat pengakuan bodoh dan berlakon kat depan kaabah takyah dok layan laaa... biar peguam je yg ckp... dengan anak dengan bapak-bapak sekali kaki kelentong... satu keturunan kaki kelentong. sapa nak layan???

Anonymous said... Best Blogger Tips

11.11 apa maksud tuan tu... ooo baru igt... sepul al juburi dan bapaknya kaki kelentong... bangsat macmmana pun ada jgk org yg nk kahwin ngan ko... kalau aku laaa jgn harap...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku ni semua bingai + bodo........blog is blog......jgan kaitkan dgn politik...kalau xde kne mengene jgnla komen disini......fool..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...