Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 11 April 2013

Cool : Isi Buah Epal Berwarna Pink Yang Sungguh Unik (5 Gambar)


Pink Pearl Apple ialah buah epal yang isinya berwarna merah jambu yang telah dihasilkan oleh Albert Etter hasil dari kacukan beberapa spesis epal pada 1944. Epal unik ini biasanya mempunyai kulit berwarna kuning cerah dan berbau wangi. Rasanya pula sangat manis dan isinya sungguh lembut.


p/s : pergh.. cun..rasa lapa plak... nyam2.. 

Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedapnye.. 1st~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd

Anonymous said... Best Blogger Tips

3rd

Anonymous said... Best Blogger Tips

4th? Ada hadiah?

kolazz boy said... Best Blogger Tips

Fuck to anon2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kolazz boy anjing kerajaan kongkek mak sndiri dpt anak xtau nk panggil anak ke adik?
-changlun mai

jack ham said... Best Blogger Tips

Nak ckp cmna lg?? Sah2 salah kerajaan bg baja salah tu epal ni kaler pink. Kalau pemimpin teragung DSAI yg mentadbir negara xkan ade sebarang kesilapan bodo cmni.tukaqqq ini kalilah

Anonymous said... Best Blogger Tips

tulis ikut sedap jari nak taip ja.. epal kt negara lain pun nak kaitkan dgn kerajaan.. hang ni dok malaysia ka dok dlm longkang.. haq tuiii..
nak tukaq kerajaan ka apa ka.. nt mengudi p pangkah ja.. x payah nak potpet2 kat sini.. menyemak ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm semangka xda biji

Anonymous said... Best Blogger Tips

xpala jack ham nk buat kenyataan bodo mcm tu, lg ramai yg suka. n lg ramai yg nmpk betapa bodohnya penyokong2 DSAI. ko membantu secara tidak langsung jack ham. tq2

Anonymous said... Best Blogger Tips

xperlu takut pon ngn propaganda fanatik FR ni. Ko mest bdk bodo kan Jack ham. mest ko msk university pon course2 yg tah pape punye

Florence A. Jefferson said... Best Blogger Tips

Setiap kali baca blog ni mesti ada komen ttg hal politik. Setahu aku, post ini tiada kaitan pun dengan hal2 politik. Blog ini bukan tempat untuk salahkan sesiapa. Kalau nak berpolitik, sila cari laman web yang sesuai.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Btollll!!!!!! Setuju ngan florence...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...