Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 10 April 2013

Genius : Pengecas Telefon Bimbit Tanpa Menggunakan Tenaga Elektrik (3 Gambar)


Alat pengecas mudah alih yang dikenali sebagai SOSCharger ini telah direka untuk membolehkan pengguna mengecas telefon bimbit mereka dengan engkol tangan yang mudah. Alat unik ini telah dijual dengan harga USD$35 sahaja.

Di samping memperoleh tenaga daripada engkol tangan, ia juga berfungsi sebagai bateri mudah alih 1500mAh atau power bank yang boleh dicas semula. Pada asasnya, ia direka bagi menyimpan bateri yang dikenakan supaya ia bersedia di saat anda memerlukannya.

Dengan mengecas menggunakan engkol tangan yang disediakan selama 3-5 minit, ia dapat menyediakan masa untuk anda bercakap kira-kira 5-12 minit. Alat ini juga disediakan dengan penyambung USB bagi mengecas bateri tersebut.



p/s : sangat berguna bila emergency ni.. bawak masuk hutan.. 

Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st...

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Adik Manja Return said... Best Blogger Tips

tahun nie sya tak nak undi nik aziz.. sbb nak suruh org tua nie rehat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk masuk hutan xyah on lah bukan ada line pun. bila ada emegency baru on dan dail 112.

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd..

kolazz boy said... Best Blogger Tips

Atas suma anon anak luar nikah...kah2...

luluchan said... Best Blogger Tips

Kolazz boy anak bohsia pertama complex

Anonymous said... Best Blogger Tips

kolazz anak haram jadah ktrunan sial tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

cari yg pakai bateri sudah lah...
tapi bagus jugak, pelan pelan kayuh kasi sihat

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...