Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 13 April 2013

Info : Kingston Lee, Anak Sulung Dato' Lee Chong Wei & Wong Mei Choo (6 Gambar)


Nama Anak Lelaki Datuk Lee Chong Wei Dan Datin Wong Mew Choo, Kingston Lee. Datuk Lee Chong Wei mengulangi nama Kingston Lee sebanyak tiga kali dan amat menyukai nama tersebut.

Ia merupakan nama bayi lelaki kepada Chong Wei dan isterinya, Datin Wong Mew Choo yang dilahirkan menerusi kaedah pembedahan Caesarean di hospital swasta Gleneagles di Jalan Ampang pada Jumaat. Bayi itu dilahirkan dengan berat 3.4 kg.

Chong Wei yang terpaksa melupakan aksi Piala Axiata demi mahu menemani isteri di hospital berkata, beliau menyerahkan kepada Mew Choo untuk memilih anak sulung mereka.

“Dia ada senaraikan dua, tiga nama, tetapi daripada semua nama yang disebut, Kingston terus melekat di hati kami… Nama itu sedap didengar.

“Saya tidak tahu apakah makna Kingston tetapi saya dan isteri suka sangat dengan nama itu,” ujar Chong Wei.

Bagaimanapun Chong Wei berkata, dia dan isteri masih belum memilih nama Cina untuk anak sulung mereka kerana menurut kepercayaan kaum Tionghua tidak elok memberi nama kepada anak yang belum lahir (ketika itu).



p/s : Smoga dapat jadi pelapis pemain badminton negara.. 

Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nama pendrive

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka baby tu macam mintak penampar....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ke ko yg mintak penampar?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kolazz boy babi anjing kjaan yg mtk penampar
-anon changlun

jack ham said... Best Blogger Tips

Ni pun sama lahir je kt penang tp support kjaan.tu sbb asik kalah je badminton.dah jd org penang support la DSAI msti prestasi main cantik.kalau PR menang jgn hrp la ko nk wakil malaysia shame on u.reformasii ini kalilahhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rakyat Malaysia dimomokkan bahawa setiap sesuatu yang salah dan setiap kegiatan maksiat adalah berpunca daripada fitnah UMNO. Walhal tiada satu pon penafian peribadi oleh pemimpon yg terlibat itu sendri tetapi berakhir dengan statement 'saya serah kepada peguam saya'.

Anonymous said... Best Blogger Tips

khwin nov..dapat anak bulan april,,,syoknyeee dapat ana cepat

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai bangang 10:58 , dorang tu ntah2 dah sign surat nikah awal, tp buat kenduri kawen je lambat.
sama la kalo ko buat nikah gantung. yerla, orang ni nak mengata je. cube la pikir dulu kenapa dorang dpt anak cepat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 18.47..aku teringin nak tampar nak ko kalu dah lahir..xpun tampar bini ko yang tgh mengandung anak luar nikah kau tuh...mcm anak haram

Anonymous said... Best Blogger Tips

UMNO Terus Mara
Untuk Rakyat Malaysia

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

haha,nma pendrive

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau anak dia lahir awal pun,diorang bukan kisah...bkn islam pun

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...