Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 10 April 2013

Serius : Rupa Orang Korea Sebelum VS Selepas Pembedahan Plastik Part #2 (12 Gambar)

Rupa Orang Korea Sebelum VS Selepas Pembedahan Plastik Part #2.
Ini adalah bahagian dua. Memang anda akan terkejut dengan perubahan ketara sesetengah mereka. Walaupun orang ramai tahu mengenai mereka ini, namun Kpop tetap terkenal di persada dunia. 

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sme bleh adjust, dagu juih pn bleh wat? hebat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

paling ketara nmpk korean ni suka ubah mata kasi besar.. dagu pon sama..

Anonymous said... Best Blogger Tips

korea kuat makan jagung . tu pasal dagu macam jagung

jack ham said... Best Blogger Tips

Korg bygkan diorg bole buat sebijik mcm DSAI yg plg kita sanjungi tinggi semata2 utk buat video terkam.salah kjaan.tukaqqqqq

Anonymous said... Best Blogger Tips

jack ham, u suka asam keping x? -LULU-

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini semua plastik

jack ham said... Best Blogger Tips

I suka asam keping...kalu bole lg hitam lg best..love u lulu

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa u suka yg itam?itam mcm berdaki geli taw.nk tgk asam keping i x abam jack?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa asam keping?

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebab tu agama islam melarang pembedahan seperti ini kerana telah mengubah semulajadi sifat manusia itu sendiri... bayangkan seorang lelaki kahwin dengan perempuan yang disangka cantik, tapi adakah anak yang dilahirkan akan mengikut genetik ibunya before atau after cosmetic surgery???? pastu macam mana kalau sang lelaki ceraikannya pulak sebab tak puas hati???? fikirkan.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku melayu and aku skong DAP!! hidup guan eng!

Anonymous said... Best Blogger Tips

peh yang lelaki tu..terus jadi hensem tu..haha semuanya plastik..fake !

Anonymous said... Best Blogger Tips

gilerlh gmbr no 5 tuh....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...