Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 9 April 2013

OMG : [Video] Ketua Tingkatan Dibelasah Di Dalam Kelas


Tajuk video ni di YouTube ialah Ketua Tingkatan Kena Belasah.. Korang tengok la sendiri cane 3 orang budak-budak yang so-called gangster ni belasah budak tu.. Apa nak jadi la dengan budak-budak sekarang.. Kadang-kadang pengaruh Filem n TV jugak.. Ish3.. 


p/s : "Lan Todak".... kata salah seorang budak gangster tersebut... nape tak liwat je tros? WTF..

Sumber : Here

44 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh punya budak zaman skrg...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko xtau betapa susahnya cari duit zaman sekarang.... lebih elok ko menjadi insan yang berguna di masa hadapan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

cian budak yg kna pukul nii....klu aku dapat budak2 teruk aku keja kan satu2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku rasa klu cikgu dia atau guru besar dia tau, dia org tu buat sengyap je, JAGA NAMA BAIK SEKOLAH! NK RAIH ANUGERAH SEK BISTARI. Jadilah satu ajent pengalak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pehh sakit sial .kena tumbuk kt telinga ,kaki kne sepak .tp steady laa .ta rebah langsung ketua kls tu .yg rekod ni pn bodoh .free2 je nampak muka ko .bdk bru pakai sua hijau kot .form1 laa katakan .hahaha .

tipong lockhart said... Best Blogger Tips

sial benar... kesian ketua tingkatan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sekolah mana ni?

hati panas said... Best Blogger Tips

jom pakat sebarkan reramai...bira pelaku diambil tindakan undang2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

inilah masalah ibubapa zaman sekarang... selalunya kumpulan gengster macam ni, apabila di denda oleh cikgu disiplin( dah nama pun kaki pukul, takkan cikgu disiplin nak gosok bahu gangster sekolah untuk bagi nasihat bai).. tak kan makan nasihat... kecuali kena pukul balik nak kasi insaf... tapi bila cikgu pukul...heboh satu negara siap dgn laporan polis mak bapak nak saman cikgu, sekolah, pengetua dan kementerian pelajaran krn telah membelasah anak mereka... selalunya kes2 dalam akhbar cepat jer wartawan nak salahkan cikgu, akhirnya cikgu2 pun mungkin sedikit kecewa, mungkin mengambil sikap berhati2 dan taiko2 sekolah makin mengganas dan akan memukul sesiapa sahaja dgn sesuka hati mereka sebab akhbar, mak bapak dan 'rakyat malaysia' akan menjaga status mereka sebagai student yang tak boleh di pukul oleh guru!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Setuju ngan anon atas ni...kene jafi cikgu dulu baru tau pasal tahap displin bdk2 zaman skrg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dan pengaruh tv!! ORNG MELAYU BNYK BUAT FILEM GADUH2/GANGSTER!!! SO,DIORANG PUN TERIKUT!! CMON LAH STOP BIAT CERITA MCM TU! , PENGARUH X BAIK DAN NMPK SNGT ORNG MELAYU SUKA GADUH

Anonymous said... Best Blogger Tips

Semaikan ISLAM pada generasi masa kini..moga Allah membuka aty kita sume untuk siap sedia menerima dan melaksanakan hukum Allah di Malaysia...bukan kata tidak..sape kita untukbkata tidak pada kata2 Allah (hudud)..fikir2kan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

skola tun husen onn..sakai budak2 nie..jmpe kt luar pakat cium mulur sorang2..xpun bwk masuk semak rogol je lubang jubo dorang..yg sorang tuh awek dah lah gemok muke cm indon..bodoh2 je..salah najib lah nie gantung bndera bn kt luar skola..cm sakai nk raih undi bangang..kalu ikut care islam lahh..xde kes2 cmnie..tukaq kerajaan !!!

kolazz boy said... Best Blogger Tips

Bodo betul...lulu chan jgn risau en...abg ad...

Anonymous said... Best Blogger Tips

..muka kalau gangster takpe.. ni muka budak2 ?? tak boleh blah...
Tak pasal2 kau n geng2 kau termasuk awek (crush) ko popular 1 malaya.....
apa la .. punca sampai nak ong bak ketua darjah tu...?..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

betul!! byk sgt cerita2 SAMPAH (langar, gangster celop la dan etc) kat malaysia .. jadi sedikit sebanyak anak2 kita pun akan terikut2 ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salah kjaan.menteri dia muhyidin.tukar kjaan.sekian

Anonymous said... Best Blogger Tips

Perasan x dia sebut LAN TODAAK! Nampak, kesan filem tempatan. Pembikin film cerita2 gangster kena sama2 bertanggungjawab

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anak aku baru masuk Asrama Penuh terkenal di utara, ada juga kes2 macam ni, Kot budak2 5A memang mudah jadi gangster kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anak melayu menjahanamkan anak melayu lain. Apa nak jadi pun tak tau? Macam mana melayu nak maju?

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak...bapak...tengok ni..ambil berat hal anak2.... nauzubillahi min zalik

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni dok ikot prangai ibrahim ali n perkasa...
bdk2 ni yg bila besaq jd macai ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bdk smk tun hussein onn sbrg jaya pulau pinang..
malu2... sk molek dah tp kt dlm ada anak macai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah, lain kali ketua tingkatan tu, ambillah yang ada "self defense" macam bruce lee, jean claude van damme tak pun macam eman manan.
Kat sekolah aku tahun 1993, ketua tingkatan tu, memula kena belasah macam ni jugak, tapi lepas dia buka dia punya pencak silat, 9 budak yang hentak dia, 9 orang tu juga yang tumbang.
Tapi dia pun cedera juga sikit, tapi tak seteruk 9 orang tu, ada yang patah tulang hidung.

Anonymous said... Best Blogger Tips

skolah nie mmg byk mslh..budak2 pun haprak..rs pnah jmpa bdak2 nie dok lpak kt sunway carnival..maw dok taboh ja dpa time tue..gangster kt skolah j abuat apa..haprak

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gangster la sgt...spender pun mak bapak beli lg nak tunjuk langsi kat sekolah..meh sini aku nak sepak sorg2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abis tu nk kesian ketua kelas ke yg 9org tu

kolazz boy said... Best Blogger Tips

Jgn jadik anom pengecut...

kepala_bapak_kau_berjambul said... Best Blogger Tips

budak tu xjatuh langsung... maknanya depa pukul tahap bapuk pasar malam je hahahahaha!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nasib baik abam kolazz boy ada. nk asam keping x? -LULU-

kolazz boy said... Best Blogger Tips

Sory abam x suka asam keping...abam suka pisang tanduk DSAI

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak boleh salahkan pengaruh filem jugak, Sebab dari filem tu jugaklah akan lahir kebaikannya. Contohnya, (mangsa) yang kena pukul tu, mungkin hari tu dia kena pukul teruk, mana tahu, lepas ni dia akan belajar silat, kung fu, tae kwan do atau apa-apa lagi martial art. And then, dia jumpa bebudak yang pernah pukul dia tu, (dia sekolahkan mereka balik).
Alah, macam cerita karate kid" bukan ke dia kena buli dulu, lepas tu baru di belasah si pembuli balik!

luluchan said... Best Blogger Tips

Salahkan kolazz boy sbb dia jilat jubor pokjib

Anonymous said... Best Blogger Tips

Chinggey pnye pasl

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku dah kenalpasti sape korang.... tunggu hari kitorang gi gari sorang-sorang....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Celaka la budak yg pukol tu. Perngai serupa syaitan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

asam keping la sedap abam kolazz boy. rugi je xnk -LULU-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rakyat Malaysia dimomokkan bahawa setiap sesuatu yang salah dan setiap kegiatan maksiat adalah berpunca daripada fitnah UMNO. Walhal tiada satu pon penafian peribadi oleh pemimpon yg terlibat itu sendri tetapi berakhir dengan statement 'saya serah kepada peguam saya'.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rakyat Malaysia dimomokkan bahawa setiap sesuatu yang salah dan setiap kegiatan maksiat adalah berpunca daripada fitnah UMNO. Walhal tiada satu pon penafian peribadi oleh pemimpon yg terlibat itu sendri tetapi berakhir dengan statement 'saya serah kepada peguam saya'.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku dah agak dah.Nie mesti kat D.T.H.O. nie.Kakak angkat aku ada cerita pasal buli kat sekolah dia.Kakak angkat aku sekolah kat situ jugak..dia boleh cerita kat aku."Adik nak tahu tak? Kat sekolah Akak dulu ada kes buli sampai diorang kena tangkap dengan polis." So,aku terkejut laa.Bila dengar je pasal buli,aku macam nak mengamuk je.Nasib baik diorang nie tak buli kakak angkat aku.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bila besar nak jadi Acai ke,comferm masuk SYURGA laa diorang nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku kenal siapa budak sebelah kiri tu,nama dia adalah Munir Ismail (Pembuli atau suspek utama).Budak nie patut masuk penjara dan buat hukuman sebat 20 kali terus.Pergi mampus laa Munir Ismail !!!!! Jadi acai laa kau !!! Bela laa wei !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jom kita sama2 belasah budak acai nie sampai habis,kalau dia cari pasal dgn kita smua,kita belasah dia balik..>:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fuck You,Munir Ismail.Fucking school guy >:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...