Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 1 March 2013

Cute : Siapa Sanggup Beli Teddy Bear Ni? (7 Gambar)

Gambar Hiasan

Gambar diatas ni hanya hiasan yer.. Teddy Bear yang dimaksudkan ialah di bawah ni. Koleksi yang dipanggil Undeadteds ni dihasilkan oleh Phillip Blackman yang dijual di websitenya iaitu undeadteds.com. Ada ke yang berminat nak beli? Beli kat girlfriend atau bini best gak ni.. hoho.. 







p/s : Amacam? Nak beli tak? hoho.. 

Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq tgh makan gile..nk muntah dibuwek nyo..fooock

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq nk bli kat mlsyia ad x

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Sesuai untuk buat ugutan BUNUH!.... :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

Komen kat bawah ni sume gay gila batang

Pinkbubblegumprincess said... Best Blogger Tips

ieeeew nak muntah tgk patung begini...xselera haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lepas ni along dah tak payah simbah cat.. Letak je bear ni kat dpan pintu rumah je gantung kt tingkap..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian bear 2.. diorg xbersalah

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok gak ni bagi kat kekasih sempena ulangtahun..ok..akan dipetimbangkan..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

keciann kat bear tu :'(

Anonymous said... Best Blogger Tips

how much yaaaaa
please reply my message

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...