Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 28 February 2013

OMG : Rupa Kehidupan Pada Atas Permukaan Telefon Anda Yang Menjijikkan (7 Gambar)

Rupa Kehidupan Pada Atas Permukaan Telefon Anda Yang Menjijikkan.
Bila tengok dengan mata kasar memang macam tak ada apa-apa, tetapi apabila dilihat dari mikroskop, memang lain jadinya. Cuba tengok kehidupan pada permukaan telefon anda. 

10 comments:

kucing oren said... Best Blogger Tips

Gmbr last skali tu knpa lain btl rupa dia ek..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebab tu disarankan, basuh tangan sebelum makan sekiranya anda pengguna touch screen. kotor ya amat sebenarnya touch screen ipad/ipon/ipoop/samsung/samseng semua tu...


-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tu lom lagi Phone Sex ngn awek...Pastu pancut...pastu xlap....Lagi terbaik....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni macam kat bontot nik aziz lepas kena pancut oleh anuwar.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

YaAllah..bw bertaubat saudara/i ku.. itu dikira fitnah nik aziz n anwar.. berdosa besarrrrr tu. Dosa membunuh saudara sendiri. Kan tak baik tu. Even saya tak sokong mane2 pihak, tp sbgai muslim kita tak layak cakap mcm2 kt org lain..
Diharap muslim malaysia sedar diri. Jgn tunggu bala Allah tiba baru nak insaf..
NAUZUBILLAHMINZALIK

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 1518 ntah2 ko dah kna pancut ngn gay kat toilet...puihhh..

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

itu dah lama sangat kot.

LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
SADIS:EKSPERIMEN MENYIKSA TIKUS!
MUNTAH:GAMBAR PONDAN AFRIKA YANG PASTI MEMBUAT ANDA TERMUNTAH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini atas plate count agar ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

AMeba 08:40, aku tau ko dengki kn ko xde smua produk yg ko kutuk kn hahahaha.
msih pkai 3310 ke bro....xpyh la nk bsuh tgn haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

semoga allah bagi petunjuk bagi org yg hina ulamak, ulama adalah pewaris nabi kene muliakn bukan di hina, lepas ni kalo jdi ape2 perkara buruk kat awk, tu adalah kifarah sebab hina ulamak, bertaubat la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...