Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 28 February 2013

Serius : "Guitar Pee", Main Gitar Dengan Air Kencing (5 Gambar)


Sebuah alat elektronik atau permainan yang menggunakan air kencing sebagai sumber utama untuk bermain kini datang lagi. Setelah pihak SEGA mengeluarkan permainan SEGA Toylet di mana memerlukan air kencing untuk memainkannya, kini tercipta pula Guitar Pee yang juga boleh dimainkan dengan memanfaatkan air kencing anda.

Konsep gitar ini yang diletakkan di dalam tandas merupakan idea yang unik dan kreatif dan masih ramai yang belum melihatnya lagi. Oleh itu, tidak hairan jika anda tertanya-tanya akan kebenaran tandas sebegini rupa. Guitar Pee ini merupakan alat permainan hasi kombinasi antara air kencing dan gitar elektrik.

Dengan menggunakan air kencing yang dipancut semasa membuang air kecil, ia dapat mengaktifkan not-not gitar dan mengeluarkan suara yang telah diubahsuai. Pengguna juga boleh mendengar dan memuat turun M-PEE-3 dengan hanya mengakses Guitar Pee Gallery melalui telefon bimbit.

Sayangnya, tandas bercirikan Guitar Pee ini hanya dibangunkan di Brazil buat masa ini dan masih belum diputuskan sama ada Gutar Pee akan dipasarkan secara global atau pun tidak.






p/s : Macam-macam... lepas no kuar guitar poop plak...

Sumber : here

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

first.. hebat tak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha , hancing gitar tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

johor anjing lanun miskin..mane tanah ko woi !! dah djual ke ?? xkn mnumpang kt ngeri sndiri kott

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau rosak, ada kemungkinan short circuit dak? kang tetiba zaappppp ke anu, naya ja.

spoiled said... Best Blogger Tips

kena menari nari sikit r kan kalau nak main gitar? kencing sambil nari nari..... oooooo best! hahaha!

fairuzyusoff said... Best Blogger Tips

awesome

Anonymous said... Best Blogger Tips

There is definately a lot to learn about this issue. I really like all of
the points you made.

Feel free to visit my web blog :: www

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...