Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 26 February 2013

Panas : Isu Ketiak Neelofa Hangat Di Instagram (3 Gambar)


Salah satu gambar yang hangat didebatkan dalam Instagram Neelofa adalah gambar beliau sedang disolek oleh seorang makeup artis lelaki untuk satu sesi photoshoot.

Sesi bergambar berkenaan dipercayai adalah untuk pakaian pengantin berdasar hastag yang ditulis oleh beliau. Sudut gambar tersebut diambil pula menampakkan pelipat lengan Neelofa dan bukanlah ketiak beliau.

Dari situ, maka gambar tersebut dihujani dengan pelbagai komen dari peminatnya, ada yang ketawa, ada yang mengutuk dan ada juga yang cuba memberi kesedaran.


p/s : Macam-macam... 

Sumber : Here

27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

jantan2 gatal: korang klu bab mngutuk no 1 kn... hahha... tapi klu bg neelofa tu berlari korang...cakpa tak selupa bikin.. cam taikkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku nak jilat ketiak dia lah ehehhe aku sanggup

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbb ketiak pon nk gduh...hahahha..laki melayu gila sangap btoy

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketiak...ooo... ketiak... ketiak goreng pun sedap...nyum2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aik psl ketiak pn nk jd isu?? Wakakas.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tutup aurat tutup aib tutup mulut org tutup pintu neraka.fikirkan sndr.

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin gila seks....

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbb tu la kite kne tukaq kerajaan..bnde2 camni la yg kite xnk..
tukaq kerajaan

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

ALAHAI.. HAHAHA!!

INFO:CARA MENGETAHUI AIR MANI WANITA KELUAR!
DEFUQ:VIDEO SATU KELUARGA MENCURI BERJEMAAH!
FUYOH:KOLEKSI GAMBAR EMMA MA'EMBONG HOT SEKSI SEPANJANG ZAMAN!

jack ham said... Best Blogger Tips

walaupun muka nya cantik TAPI...ketiak,puihhhh...kerak...ahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bentuk ketiak dia tu macam... ehem ehem...
tomey lak bila imagine.. errmmmmm :) :)

mr.fapson said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
mr.fapson said... Best Blogger Tips

muke je lawa tp ketiak itam...mesti pepek dia pn sama itam mcm nie...wakakakakakakaka~~~~~~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

KALAU KAT KELANTAN BOLEH KENA SAMAN NI...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahaks..itamnye..sama mcm artis lain..dia pon bukan cerah sangat

Anonymous said... Best Blogger Tips

pepek berkerak tajkleh watpa la..dah melayu. tapi sekali rasa.. uhhhh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade jugok mazeer bodo 2

Neelofadiehardfan said... Best Blogger Tips

Jealous la tu ngan Cik Lopa.Tu yg pkat mengutuk sakan!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak pe yg penting Hans Issac suka sgttttttt..hahaha

Hani Uzmaa said... Best Blogger Tips

Lofa dpt dosa dedah aurat. admin blog dpt dosa sebab sebarkan gambar2 yg mendedahkan aurat. selagi semua gambar2 tersebar di blog ni, org tengok, selagi tu lah admin dpt saham dosa :)

**merujuk pd semua gambar bukan gambar lofa shj

Anonymous said... Best Blogger Tips

Betul tu Hani Uzmaa .... baiklah bertaubat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasal ketiak pon jadik isu..hebat tul media Kat mesia...sometimes yes salah kita kutuk org,,,tapi org yg bg gmbar ni pon sama jugak salahnya..yg BIJAK sgt upload nape? jadi org pon kutuk la..so kita semua dapat la bhgian dosa kita...sekian

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketiak berahi

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang tau tak ketiak tu korang xnampak betul-betul tutup mmg nampak cmtu kalau die angkat tgn xde nampak cmtu licin gk die hitam sebab tutup + jadi gelap kalau dgn camera tlg la pikir logic duhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

manis tengok neelofa bertudung...tutup aurat...

reen homestay sungai petani kedah said... Best Blogger Tips

Yes betuk tu. . . .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...