Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 26 February 2013

Cool : Wat Rong Khun, Tokong Buddha Yang Dipengaruhi Oleh Sci-Fi (7 Gambar)

Wat Rong Khun, Tokong Buddha Yang Dipengaruhi Oleh Sci-Fi.
Tokong Wat Rong Khun atau lebih dikenali sebagai the White Temple adalah sebuah tokong di Chiang Mai, Thailand . Ianya telah disiapkan pada 1997 oleh seorang rakyat Thai, pelukis serta arkitek iaitu Chalermchai Kositpipat.Di luar tokong ini, anda akan lihat sendiri keunikkan seni pembinaan orang tradisional Thai. Tokong ini juga dicat putih untuk menunjukkan kesucian Buddha dan dilengkapi dengan cermin. Tetapi saat anda masuk ke dalam tokong ini, anda akan terkejut melihat seni kontemperari yang melibatkan Batman, Superman, Predator, Keanu Reeves serta banyak lagi lukisan yang menarik perhatian anda. 


12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nyum3

Anonymous said... Best Blogger Tips

menakutkan...

spoiled said... Best Blogger Tips

ADEKAH ITU ULTRAMAN TARO? pfffftttt :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ultraman pun ada jgak..hahahha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apo nak di kato..

Anonymous said... Best Blogger Tips

................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"

tukaq kerajaan !! kote macai bn mari beli !

Anonymous said... Best Blogger Tips

sex maniac org d ats nie! asyik2 kote yg dtunjuk ny

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni slh bn la ni..masjid hebat2 xnk bina..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

cmne nk tkr krajaan tgk je prangai anon atas ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

otromen naik kapal terbang lah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Entah pencacai mane ntah. Asyik dok tukaq kerajaan. Tak sedar diri. Kitaorang dah menyampah tgk komen babi lu. Kalo lu nak tukaq kerajaan lu cari port lain. Lu takde butuh ke sampai nak tunjuk bende tu kat sini. Nampak sgt lu takde otak. Mcm ni ke nak jd pemimpin mase depan. Sori la kalau lu terasa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hayok asyik comment tukaq kerajaan je...slah masuk blog kot ni...saluran x betul g comment kat blog yg betul

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...