Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 27 February 2013

Superb : "MYO", Alat Kawalan Jauh Dengan Menggunakan Pergerakan Tangan (5 Gambar)


Alat ini dikenali sebagai MYO Gesture Control yang memberi korang kuasa seakan-akan Jedi dalam filem Star Wars. Dengan menggunakan alat ini, korang mampu mengawal smartphone atau komputer hanya dengan menggunakan pergerakan tangan secara wireless. Alat yang dipakai di lengan ini akan mengesan aktiviti elektrik pada otot lengan dan memberi respon mengikut pergerakan tangan korang. 

Alat ini dapat digunakan dengan produk Windows dan OSX dan akan diupgrade untuk dapat digunakan pada peranti Android dan Apple. Korang boleh order benda ni mulai dari sekarang dan akan dihantar pada hujung tahun ini dengan harga $149. 






p/s : superb alat ni. terbaek!

Sumber : Here

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

10..

Anonymous said... Best Blogger Tips

9...

Anonymous said... Best Blogger Tips

8

Anonymous said... Best Blogger Tips

7

Anonymous said... Best Blogger Tips

6

Anonymous said... Best Blogger Tips

5

Anonymous said... Best Blogger Tips

Erk lepas 7 apa ek??? Haha.

Anonymous said... Best Blogger Tips

4

Anonymous said... Best Blogger Tips

3

Anonymous said... Best Blogger Tips

2

Anonymous said... Best Blogger Tips

1

Anonymous said... Best Blogger Tips

i love najwa latif

Anonymous said... Best Blogger Tips

FAKE!..klu boleh dh lame diorg market bnde ni.
Trust me im an anjingneer

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg ckp fake tuh anjing..btol xorg bawah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pale hotak org ats

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh org ats

Anonymous said... Best Blogger Tips

00.20 ko bukan anjingneer ko anjingcina.... haaa...haaa..macai

Anonymous said... Best Blogger Tips

b@bi kat semua anon x malu atas ni...bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog bodoh

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

hahahaha! cool!

TRENDING:ISU LISTEN LISTEN LISTEN!
PANAS:PERBEZAAN ANTARA AWEK CANTIK DAN KHINZIR!
MELETOP:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hehe...
funny giler orang2 yg lyn blog ni...siap main belajar mengira lagi...love u all..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Woi anon 11:09!! Kuang hasam! Ko dah buat aku gelak gila gila kot! Sakit perut aku!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yg atas sume buget ganster..haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...