Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 26 February 2013

Cool : [Video] Apabila Anak-Anak Melayu Di U.S Cuba Bercakap Bahasa Melayu


Jom layan video yang menunjukkan beberapa anak melayu yang dilahirkan dan dibesarkan di Amerika cuba untuk bercakap Bahasa Melayu. Walaupun pelat, tapi good effort by them..


p/s : Most of them xleh sebut Syarikat dan Dicakar.. hehe.. Tapi dalam ramai2 tu, budak yang nama Nisa tu paling fluent.. n Aiman paling cute.. hehe

Sumber  : Here

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

yahuuuu...1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

4:14... saya suka susu "cock"let

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni adalah melayu yg x makan belacan..entah2 dorg ingat melayu tu dtg dari mexico atau hawaii,hahahahaha.di maafkan kerana lahir di amerika syarikat.mak bapak pun cakap omputih.kita malaysian lahir kat malaysia pun x pandai cakap melayu apa.x percaya pi borak ngan cina2 tonggang langgang walau pun umo dh 60 thn

HariSaya La said... Best Blogger Tips

hahaha.. serius comel budak2 ni. nice effort they have. :)
at least dorang cuba belajar. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

nama sendiri pun dah bunyi omputih dah. hahaha comel.. :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

tp ape2 pn mak bapak nya kena la latih/paham bahasa melayu gak. skurang2 nya pegi kampung halaman bapa@mak takde la termangu mangu tak tau bende. tp takpe, bahasa melyu ni senang je nak blajar.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lol..cbe g bace description die kat youtube sblum nk komen2..atleast dorg try belajar..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dlm bhs english huruf SY akan disebut si...jd x pelik mereka janggal mnyebut amerika sirikat... cth embassy dibaca embesi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko buat tau ape anon atas..ni msti macai bn ni..
tukaq kerajaan

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

comel jek.. hehe!

INFO:CARA MENGETAHUI AIR MANI WANITA KELUAR!
DEFUQ:VIDEO SATU KELUARGA MENCURI BERJEMAAH!
FUYOH:KOLEKSI GAMBAR EMMA MA'EMBONG HOT SEKSI SEPANJANG ZAMAN!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hhmmm..ok la

Anonymous said... Best Blogger Tips

oo..ok

Anonymous said... Best Blogger Tips

asal sme nmpk cam spesis nerd blake..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

posting di sini tidak akan membuat justice kepada budak2 ini, why don't you all pergi channel diorang di ( http://www.youtube.com/user/MalayUSA ) dan tengok video2 mereka di saluran itu, mungkin anda akan lebih memahami lagi. Blogger ni pun lagi satu, kalau ye pun nak promote kan page dia guna video orang, kasi la link or credit to original uploader or producer video tersebut.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini lh tanda-tandanya melayu akn ilang dr dunia......syukur alhamdullilah ilang mngikut jejak hang tuah....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...