Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 10 October 2012

Serius : Mark Zuckerberg Dan Baju Kelabu Yang Dipakainya Setiap Masa (12 Gambar)

Mark Zuckerberg Dan Baju Kelabu Yang Dipakainya Setiap Masa.
Mark Zuckerberg telah ditemuramah dia menyatakan di almarinya terdapat baju kelabu sebanyak 20 lebih pasang. Semuanya sama dan dia selalu pakai untuk pelbagai aktiviti. Nama jak kaya tapi hidupnya sangat sederhana. 

20 comments:

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

saham facebook dah down... tapi awek mark zuckenberg tu mmg hot lah

ben xii said... Best Blogger Tips

even dia yahudi aku suka lifestyle dia yang sederhana . orang malaysia yang sederhana pun sibuk nak bergaya macam orang kaya

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia buta warna, dia cuma kenal warna biru ngan kelabu je..hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

suka la oversea..gaya professional tapi santai..cool giler

Anonymous said... Best Blogger Tips

2 bukn awek dia. dia dh kawinla.. muka cm chinese

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

dia atheist la....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah2....selai baju kelabu die tuh harge sejuta....sape tau

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini bukan namanya sederhana, tapi kedekut & bakhill tangkai jering. Baju tu harganya 4 dollar satu. Aku pun sederhana juga, tapi takdelah pakai baju yang sama setiap hari.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korang kata dia kedekut tp korg x tau mcm ne jd bilionaire cam dia..hidup dlm ketakutan org aim je.....ni la dia contoh manusia yg pnah idup susah n cita2 n usaha berjays,x blagak mcm org lain even dia kaya.....kalo org kita ikut contoh dia,asenye hidup kita disenangi.....yg baik ekot,yg buruk hindarkan

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok lah tu...tak menunjuk2...sangat bersederhana. tak mcm artis2 dan jutawan yg lain, slalu membazir duit utk perkara yg ntah apa2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hot gambar2 skirt ditiup angin.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku lancau, asyik promote blog ntah apa2.. tapi best gak layan skirt terselak nih.. aww geram aihh..fapulous!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kepala pusing...x fikir pasal baju...fikir pasal facebook jer...dpt duit sedekah kt iluminiti

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ce cari post yg close-up kat jari dia ada x si Marc ni pakai cincin yg rege bjuta2.... hehehee.... pakai baju sama stiap ari tu gna duit sdri... bukann dwit sunglap... bli kondo... huhuuu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

I liked the last statement- Nama "jak" kaya tapi hidup nya sangat sederhana..hehehehehee...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nk ikt style steve job le tu.. Pkai bju yg sme jekk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bukan sbb sederhana..tapi dia rabun warna lahh,... So buat pe pakai kalerful...

Anonymous said... Best Blogger Tips

pe la bodo sgt x pikir..duit dr facebook suma salur kat Zionis utk beli weapon keta kebal helikopter..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila dia ni nak mengucap syahadah ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

camne la si mark ni nak tertarik, mengucap syahadah kalau di sini saja kita boleh lihat sikap orang islam sebenar yang lansung tak macam islam-komen ada unsur lucah pun ada

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...