Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 9 October 2012

OMG : Apabila Bean Bag Di Rumah Menjadi Permainan Si Anjing (5 Gambar)

Apabila Bean Bag Di Rumah Menjadi Permainan Si Anjing.
Memang habislah kali ini, terpaksa bersihkan sekitar kawasan itu.

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st...huhuhu

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kesiannya bean bag tu, mesti tuan anjing awek tu penat nak kemas

Anonymous said... Best Blogger Tips

gosip artis terkini lisa surihani sombong?

Anonymous said... Best Blogger Tips

sakai promote link bodoh kat blog org len..

Anonymous said... Best Blogger Tips

law ko buat link lisa surhani bogel dah tu pic real untuk orang fap mmng susah org nk mrh dlm ni..sebab ramai anon kaki fap..hahahaha...phuiiii !!..p hack fb lisa sane !!..dah tu promote link2 ko macam saiful buat tu !!..10K sebulan dalam tangan kanan, tangan kiri fap2 je keje bab bnyk post rogol, seksi haram jadah bagai..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala.....VAKUUUUUM je laaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

wowowwwwwww aku sangat suke bean bag! atau bean pillow! lagi besar lagi baguiiiiiiiiiiiiiiih

tp mahal la..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...