Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 7 October 2012

Serius : Kinki Ryusaki, Gadis Pembuat Tatu Professional Dari Malaysia (12 Gambar)

Kinki Ryusaki, Gadis Pembuat Tatu Professional Dari Malaysia.
Dia begitu terkenal sehingga mempunyai pengikut mencecah 273,000 dalam facebooknya. Dia juga selalu ditemuramah tak kira dalam surat khabar atau siaran TV. Dia sendiri juga mempunyai pelbagai tatu pada dirinya.
Anda boleh melihat kerja seninya di Kinki

24 comments:

bukhairy said... Best Blogger Tips

perghh....cunnn nakkk....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tatto dia sebelah badan jer...kene stroke ke ap...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg sah2. bg cucuk lu bru buat tattoo

mr.fapson said... Best Blogger Tips

perrgghhh....
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

damn sangat hot awek buat tatoo kat badan tu... org cina ke? nama kinki ryusaki mcm jepun tapi kata org malaysia?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ad lesung pipit tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

bpe rmai la org melayu yg die da tatoo kn tu..

ben xii said... Best Blogger Tips

japanese descent or just alias?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rupa dah cukup elok, bila bertatto jadi macam sial!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memang macam sial........

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial..sial..sial..sial..sial...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hipokrit sgt la anon atas aku nih..ko da fap pic ni pastu nk complaint2 lak!huhu..diam2 sudaaa~

ginger said... Best Blogger Tips

betul tu....hihihihi
dah hbis baca... tak perlulah nak sebut "sial" suka ati badan dia lah nak conteng... bukan dia buat kat badan ko pun...hahahahahahahaha
anon 11:05 dan anon 09:06

Dhanie 19 said... Best Blogger Tips

pm me her no...thankz...

Anonymous said... Best Blogger Tips

shaitoooonnnnnnnnnnn!!!!fap fap fap!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

geng2 tasha shila jawab isu pergi kelab

Anonymous said... Best Blogger Tips

perempuan mcm ni korang agung agungkan ? sedih aku tengok lelaki melayu zaman skrg ;( . aku rasa perempuan yg pakai hijab lagi lawa drpd perempuan yg bangga banngakan tattoo dia ni lagipun kecantikan dia tak kekal dekat akhirat muka dia tetap hodoh so apa guna !

Anonymous said... Best Blogger Tips

03-2141 1543
try fucking her

Anonymous said... Best Blogger Tips

hu...sekarang ngan tatoo nampak hot la...bila umur dah 40-50..ngan tatoonya ngan gayanya..pulak tu bawak bakul pg pasar
beli ikan..ah sooooh...serabai..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kinky..i like...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni kalu buat lauk... perghh fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

meh sini bini ko kitorg ramai2 chap chap dap plak...

amira pc said... Best Blogger Tips

awek ni org jepun ke ape..name tk macm org malaysia pun..ke dia dpt pr..
entri popular: 10 Negara Dengan Perkhidmatan Teksi Terburuk Dunia, Malaysia Di Tempat Pertama

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak tengok tang poen dia, ada tattoo dak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...