Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 12 October 2012

Info : "Vampire Squid", Sotong Aneh Yang Hidup 3000 Kaki Di Dasar Laut (6 Gambar)


Sotong ini diberi nama vampire squid disebabkan mukanya yang seakan kelawar dan mengerbang seperti dracula apabila mahu bergerak. Ia didapati di lautan dalam sekitar ke dalam 2 ribu hingga 3 ribu kaki. Jangan ada ibu mengandung kempunan nak makan sotong ni pulak yer.. 






p/s : Kalau dapat bela dlm akuarium ni mesti best.. 

Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First

Anonymous said... Best Blogger Tips

ats aku bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apalaaa tetiba jimmy palikat da...pening.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku neh,salah satu makhluk bodo dr borneo... tibe2 je tulis jimmy pelikat...ape kene mgena dgn entri kt atas...
org2 sabah mmg mentaliti rendah.bukan semua tp kbykan

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 1739.
hello?? makhluk bodo dr borneo?
how the hell did u know that person was from borneo??
watch ur words!!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

peliknya sotong ni... kat atas darat pun ada spesis sotong yg aneh juga... lelaki pondan bapok shemale awwww

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahahaha,,,,,prince of noob terbaek,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jiran prince of noob kat bikini bottom...balik lah noob! Dye rndu ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

prince of noob bapuk hangat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku bygkn prince of noob ni perut boroi, kaki pendek...huhu... btul kn?

It is me Puan Za :) said... Best Blogger Tips

raksaksa ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org sabah mentaliti rendah? awak tu yg mentaliti rendah,..xsedar diri betul kan awak? kat internet berani la cakap bukan,kalau kat luar? takut..

Anonymous said... Best Blogger Tips

byk lgi mkhluk Allah yg tak dterokai dalam sana..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...