Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 13 October 2012

Bodoh : Apabila "Biawak" Ingin Berbogel Jika Kelantan Menang Lawan Selangor (Gambar)


Malam tadi, telah berlangsungnya perlawanan bola sepak Piala Malaysia antara negeri Selangor dan Kelantan di Stadium Shah Alam. MisterBiawak Evans telah memuat naik status yang ‘angkuh’ di laman Facebooknya.

Katanya, sekiranya negeri Kelantan kalah dalam pertembungan dua negeri itu, dia akan serta-merta berbogel di hadapan pusat beli-belah terkenal negara, Pavilion, Kuala Lumpur.

“kalau kelantan menang..aku post gambar aku bogel depan pavi !!!!”

Dan ternyata, pertembungan semalam telah berpihak kepada negeri Kelantan apabila mereka mengesahkan slot ke pentas final Piala Malaysia dengan bergaya selepas mengetepikan Selangor menerusi agregat 3-0

Persoalan sekarang ini, ke mana hilangnya MisteriBiawak Evans? Ramai pihak sekarang ini sudah pun mencari individu yang berniat untuk berbogel secara terang-terangan.

Hinggakan, ada pihak-pihak tertentu telah pun membuka akaun Facebook meminta si MisterBiawak Evans menunaikan janjinya. Mana nak cari dia ni?

p/s : Biawak oh biawak... 

sumber : here

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka macam nak kena penampoooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni babi laaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Biawak aka budak bodoh cri publisiti murahan.....haha...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

so dah bogel ke belum?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hackers?..anyone?...carik budak ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

nama pon biawak,mmg dah sah2 bogel

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dah kena la tuh, klate biawok...

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar photoshop mr bean yang lawak

PiSCes Za said... Best Blogger Tips

haha.. bodo gak dia ni kan..

nisa1694 said... Best Blogger Tips

bodoh punya orang buat malu orang kelantan jeee..

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak2 skg mmg bodoh... cakap je pandai..otak tetap bahlul

Anonymous said... Best Blogger Tips

another Johari Pain

Anonymous said... Best Blogger Tips

pakat2 tambah dosa..dok memalukan orang lain..kalau baca balik komen kat statment dia tu...da tentu2 dia bergurau...xyah nk jdkn isu sgt lar...bangang..lbih tuan blog delete cepat kalau rase xnk tanggung dosa lg...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dapat budak ni aku tutuh duburnya-dsai-

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia berani sebab dia tahu, rakyat malaysia ni marah2 tapi takde tindakan susulan. tgk johari pain tu, habis2 pun, delete je akaun facebook.. apa nak risau.

sekian,
ameba

amira pc said... Best Blogger Tips

kecoh la budak biawak ni..muke cam mintk kaki je..
Adakah Anda Berbakat? Klik Sini!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nih kan ayat troll.. tentunye die org selangor

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...