Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 13 October 2012

Bodoh : Panggil Bomba Untuk Potong "Gelang" Pada Kemaluan (Gambar)


IPOH: Bidang tugas anggota pasukan bomba dan penyelamat kini bukan sekadar memadam kebakaran atau mengeluarkan mangsa kemalangan, malah turut meliputi kerja menyelamatkan lelaki gila seks gara-gara cincin, gelang besi atau nat skru tersangkut pada kemaluan mereka.

Dalam kes terbaru, minggu lalu khidmat anggota bomba dan penyelamat Ipoh ditagih pihak hospital bagi memotong nat besi yang tersekat pada kemaluan seorang lelaki berusia 30-an.

Lelaki terbabit berbuat demikian kerana terpengaruh dengan dakwaan kononnya pemasangan gegelang seperti cincin dan nat pada kemaluan mampu meningkatkan keupayaan seksual serta memanjangkan zakar.

Pegawai Bomba Kanan II, Balai Bomba dan Penyelamat Ipoh, Mohd Mahir Mat Saad berkata, lelaki itu dikejarkan ke Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB), di sini, selepas nat besi bersaiz lebih kurang syiling 50 sen yang disarungkan pada pada kemaluannya gagal dikeluarkan.

Menurutnya, tindakan lelaki itu menyebabkan aliran darah pada kemaluannya tersumbat sehingga alat sulitnya itu membengkak dan bertukar lebam hitam.



p/s : Tu la.. sapa suruh bangang sangat..kan dah memalukan diri sendiri.. 

Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

apple 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagi bagus kalo siarkan name dia, leh add kat FB. pastu gelakkan dia ramai2 hahahaha. memalukan jer....aper da....jumpe dr.rahim tambi la kalo nak sex advice service

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebab tu org tak display nama mangsa, takut org cam anon atas aku ni kutuk dan cerca... trend sekarang suka malukan org di fb. pada aku cukup2 bahaya..
-ameba

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

gambar kote yg tersepit gelang tu takdop kaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada gambar kote bapak ko noob..tp pendek jer 4inch...

Anonymous said... Best Blogger Tips

patut potong je "benda" tu, supaya tak nyusahkan org lagi

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Prince of Noob

google 'cock ring' yerrrrrrr

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapak2 jangan maen la bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

terkene ak ko search kat google beza mahasiswa gan mahasiswi..tang mahasiswi tu ade owg opis ingat ak tgok porno cepat2 ak tutup..cet

Anonymous said... Best Blogger Tips

nmpk sgt pelir kecik

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...