Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 7 October 2012

Serius : Apabila Empat 'Barbie Doll" Manusia Rusia Bertemu (5 Gambar)

Apabila Empat 'Barbie Doll" Manusia Rusia Bertemu.
Memang semakin ramai 'Barbie Doll" manusia di Rusia ni. Ada yang nampak okay je tapi ada juga yang kurang menarik. 

18 comments:

Misz Obsessed said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Izal said... Best Blogger Tips

cantik pejadah..muka fake..plastic..x ori langsung

Anonymous said... Best Blogger Tips

kuruih nya =p

Anonymous said... Best Blogger Tips

Skli enjut agak2 patah ade warenty x???

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fapfapfapfapfap

mr.fapson said... Best Blogger Tips

ala nie mcm repost je...tp layan je la...
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

ben xii said... Best Blogger Tips

MILF barbie doll pun ada. ceh

misz sempoi said... Best Blogger Tips

yeyek...

Anonymous said... Best Blogger Tips

antara komen lucah n komen islamik,yang mana satukah admin akan remove??
fikir2kan lah..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

peliknya... kalau nak bersenggama pun takde selera...

kenapa anon kat atas, admin ada remove komen islamik ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu aku tak tahula.cme plik admin mcm tk remove komen2 lucah tp nape komen misz obsessed tu admin remove???tk mungkin dia nak komen lucah2

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin terasa la tu...
pasal tu dia remove komen misz obsessed...
hidup misz obsessed!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha!!! admin skema!!! klu berani publish komen misz obsessed!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

geng2 tasha shila jawab isu pergi kelab

Anonymous said... Best Blogger Tips

misz obsessed yg delete sendiri

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak kire lahh die wat plastik surgery sklipun tapi yg natural lgi cute ! tu mmg cantik , tapi enthlah nmpk pelik .. terlalu pelik utk aku ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin blog ni mcm sial muka dah la mcm gampang sekor2...anjing lg comel

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang cantikla. tapi kalau poket kita berisi, lagi cantik
http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/nikaisy8369

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...