Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 10 October 2012

Serius : Apa Akan Berlaku Bila Anda Bagi Baju Dengan Adam Sandler? (3 Gambar)

Apa Akan Berlaku Bila Anda Bagi Baju Dengan Adam Sandler?
Walaupun artis dia masih menghargai semua hadiah peminat..




22 comments:

bukhairy said... Best Blogger Tips

bgos2....hargai peminatnye....

Anonymous said... Best Blogger Tips

sblm prince of noob komen aku nk komen dulu.. hang jngn dok wat semak noob! benci kat hang bagi komen bodoh! satgi pi promot otak buasir hang tu kat blog org len lak! puiih!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus la dia ni serius ... 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau bagi spender, dia pakai jugak ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

prince of noob memangsemak perut. blog otak buasir macam gampang.. puiiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

apalah bodo kenyataan..baju jer yg sama..xkanlah baju budak kecik tu muat dgb bdn dia yg besar tu..buta ke

Anonymous said... Best Blogger Tips

Muat plak baju tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

info gajet iphone 5 akan tiba di Malaysia pada 26 oktober?

logik akal said... Best Blogger Tips

Hohoi, ello anon 09:23, ble lak dye bg baju bdak tuh, bju laen r tuh...ko nie yg bute, pkir logik ckit xkan nk bg bju size kcik!

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha stupid anon

Anonymous said... Best Blogger Tips

@logik akal

ko tu yg bangang lagi buta..aku komen yg si admin tulis tu...aku taulah tu baju lain bengong...lain kali baca sampai faham ok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo punya logik akal..x paham org tu tulis lagi nak komplain, kan dah malu sendiri hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

seriusly...knp bm author ni hancur..aku baca tajuk 2,3 kali xfhm mksud cerita...tlg lah double check typing dgn susunan ayat tu skali

Anonymous said... Best Blogger Tips

entry hot! kereta yg paling mahal di dunia pada 2012
&
hotdog berbentuk penis di jepun

Anonymous said... Best Blogger Tips

prince of noob da pndai ja anon wahai shabat anon2 sekalian...jadi jom kita hancurkan kubu noob...goooooo.....keceper....kecerpeng...kecepup...ahhh lega...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rase ni baju kelab budak tu kot, ada bnyak saiz, tu yg dia bagi satu kt Adam.

alah, stakat baju jer, pakai jer la. ntah2 Adam tu pn tak ingat dr mane dia dapt, tp pakai jer la, dah ade. muat lak tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

prince of noob ngan ben xii mmg fuck dlm blog ni..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kesian adam sandler takde duit nak beli baju... nanti aku belikan bikini utk dia harap dia pakai

Anonymous said... Best Blogger Tips

prince of noob.. kau memang best.. org len suma bongok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

adam sandler ni yahudi buat apa kesian kat dia.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

lantak laaa... yg korang bising2 ni nape...
ninja3

Anonymous said... Best Blogger Tips

The fact is..ni photoshop je..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...