Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 12 October 2012

Cool : [Video] Cara Terima Ijazah Yang Sempoi Oleh Graduan UM


Mungkin sebelum ni ketika konvo korang mesti ikut protokol yang telah ditetapkan oleh pihak universiti. Tapi lain plak kat UM. Ada yang siap menari kat atas pentas time nak terima scroll tuh. Mereka-mereka ni merupakan graduan seni tari di UM. Canselor and ketua department diorang yang bagi greenlight. Memang sempoi beb.. Menurut salah sorang graduan kat sane, diorang dari group Cultural Center UM n dah buat benda macam ni since first batch lagi..


p/s : Sapa yang nak konvo dalam masa terdekat ni bleh la try... hoho.. 

Sumber : Here

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

waa, ak stdnt UM..daebak la...thun dpn ak grad, ak nk wt mcm tu gak r..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pastikan kau kos seni budaya,, kalau x jgn salahkan UM kalau Counselor kau bagi flying kick.. hahah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ohsenyum.com lagi banyak videonya.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup...ini la tradisi utk diorg..hahaha..seronok bai...pas konvo kat luat dewan siap wat flash mop kan...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

diorang ni balik kolej pun menari dari fakulti..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg pakai tudung tue wat malu jew...

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

cam syial ada gak

Anonymous said... Best Blogger Tips

entah,cam bodo ja,?xyh wat lgi baik,

mr.fapson said... Best Blogger Tips

klu aku, aku buat fapping style....

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

so nak jadi penari pun kena amik degree lepas ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm tergencat akal ad gak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rasa xpatot la kot... klau nk menari pun wt la persembahan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleh yang kutuk2 ni sebab korang konvo takleh buat tak pon tak reti menari.....ke sebab korang tak masuk university??? hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

FAKE!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok je. have fun. mmg bidang tarian pun. hidup they all mmg menari ja.. jgn la kutuk they all..

sekian,
ameba

لين Si Pipi Merah said... Best Blogger Tips

tak de motif langsung.

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleh..jeles la tu.. kutuk2 padahal ada hati nak buat mcm tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

oh... kalau ada sapa2 yg tahu apa yg berlaku pada konvo UMP 2012.. pasti jadi hits topic.. aksi berani mati.. mujur tengku mahkota pahang ampunkan

Anonymous said... Best Blogger Tips

tringat masa aku grad dulu.member jatuh tergolek turun tangga,,aduii,,,

Nur Fauzi Bassar said... Best Blogger Tips

risau yang lain terikut.
sains sukan, ade pulak nanti buat aksi mendayung / berkayak hahaha.

tak setuju, walaupun pihak atasan benarkan. semua tempat nak balun menari.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...