Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 8 October 2012

OMG : Gambar Kemalangan Maut Nissan GTR Dan Skyline 250GT Di Kuantan (5 Gambar)


Satu kemalangan mengerikan telah berlaku di Kuantan, kelmarin pada jam 3.15 pagi. Kemalangan tersebut membabitkan Nissan GTR dan 250GT di Kuantan.

Akibat kemalangan tersebut, empat orang terbunuh manakala dua lagi cedera parah. Berikut adalah gambar-gambar kemalangan 2 kereta Nissan GTR dan Skyline 250GT di Kuantan itu.





p/s : Fuh... dua-dua kereta sport yang laju... 

Sumber : Here

27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

damn...!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck me

Anonymous said... Best Blogger Tips

ingatlah org yg tersayang :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti lumba2 nak tunjuk hebat ni,cine kalu bawak kete mmg cm bangang,bukan nk racist tpi mmg btul.aku da nk eksiden bape kali psal cine bodoh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

berlumba kot dorang ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku kenal amoi tu.amoi terbaik kuantan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tula tu.. dua2 keter sport, lumba, pastu eksiden.

sayangilah nyawa anda dan ingat org tersayang. yg lelaki, tak usah bawak laju2 utk buat wanita kagum, kebanyakan ktorang tak gemar pn laki bawak laju2 ni. dan pmpuan plak, tak usah lah api2 kan atau bagi semangat utk lelaki bawak laju2. konon kata kalo tak bawak laju tak ade kelelakian.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hancur gak keta mahal pun.. mmmmmm, pkai wira je la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

speed kills

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

sadisnya tgk mayat 2 couple tu... itu la lenkali jgn beli kereta mahal2, korang bawak laju2 lepas tu eksiden boleh menyebabkan maut juga. baik beli kereta proton atau perodua murah2 je, lepas tu mesti tak boleh bawak laju2. tapi kalau dah ajal tu bawak slow pun boleh mati ye dak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

dua2 R35 la...siut je reporter ni....x reti tgk kereta ke?main petik je....MATI itu pasti buat semua makhluk yang hidup....igt2 lah dgn MATI

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha.. RIH utk diorg semua

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 2213

btol la yg putih tu gtr35 yg silver 250gt pkai spotrim gtr35. len kli nk komen org wat la kajian dlu jgn men komen jee

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bukan cina je suka bawa laju2,melayu pun sama. Dah la bawa wira yang dah usang,bunyi plak punya bising.Ntah apa2..lagi cepat mati lagi bagus daa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

baguslah dah berkurang 4 orang kafir laknat kat malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

habis tu yang mana pulak skyline R34? wartawan nie lain kali tak tahu jangan ulas. Aku baca kat paper satu Gtr35 rentap dgn R34 skyline.

Kalau nak tahu bentuk R34, sila tonton filem 2fast 2 furious, yang Paul Walker bawa tula R34.

Anonymous said... Best Blogger Tips

i like komen anon 1314

Anonymous said... Best Blogger Tips

sume bodoh, pasal kete pn nk gadow, mcm bdak skolah rndah plak aku tg0k,hahaha... :p

Anonymous said... Best Blogger Tips

@anon 13:11 haha! btol2! dah la bwk wira yg dah usang,pastu modifait mcm spotka la sngt! beli seken je kot...pastu memekak cm gajah laut..haha! OPSS! ADE YG TERASE KE NYAH!!?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nasib baik Dato Lee chong Wei tak duduk kt kuantan, kalau tak dia pun mesti join sekali. Dia pun ada Nissan Gtr-35

Anonymous said... Best Blogger Tips

BODO DUA2 GTR R35... JD KAT AREA KAT UMAH AKU...
TGK ENGINE PUN DAH TAU...
XKN R34 PAKAI 3.8 BOHHH...

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik la anon 03:28..lening dlm dunie mung sorg je yg pandai belake..citer pasal krete mung sorg je power,baik lah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mati pun laju...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 9 oktober 11:42 : yg putih tu Nissan GTR laa...ko tgk bumper dpn pun ko dah boleh tahu yg tu NISSAN GTR...yg lagi satu tu pun NISSAN GTR...jgn nk tembak org lain mcm ko tu pandai sgt...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
http://www.gotbroken.com/2007-nissan-skyline-250gt-type-p ini rupa NISSAN 250 GT

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.gotbroken.com/wp-content/uploads/2009/03/2007-nissan-skyline-250gt-type-p-front-side-view-588x288.jpg


http://www.gotbroken.com/wp-content/uploads/2009/03/2007-nissan-skyline-250gt-type-p-rear-side-view-588x262.jpg

http://www.wmc-tv.ru/uploads/posts/2012-10/1349883233_nissan-gtr.jpg

http://www.wmc-tv.ru/uploads/posts/2012-10/1349883174_280px-nissan_gt-r_01.jpg

pd sesiapa yg "pandai" ckap yg kelabu tu NISSAN 250GT tu, sila rujuk link diatas n bandingkan gambar2 tersebut....thanx

Anonymous said... Best Blogger Tips

cinababi....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...