Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 12 October 2012

Amazing : "Yanardag", Gunung Yang Sentiasa Terbakar di Azerbaijan (7 Gambar)


Yanardag merupakan sebuah bukit yang terletak di Semenanjung Ashperon, tidak jauh dari ibu negara Azerbaijan iaitu Baku. "Yanardag" di sini bermaksud "gunung terbakar" dan ia benar-benar terbakar. Nyalaan api boleh dilihat muncul di atas tanah dan batu-batu di sekitar bukit tersebut.


Gas hidrokarbon yang dilepaskan dari dasar gunung ini menyebabkan nyalaan api yang tidak pernah padam di gunung ini.







p/s : Subhanallah.. 

Sumber : here

7 comments:

ayeem said... Best Blogger Tips

ah gila ah...aku first lagi..yabedabeduuuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

first

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

mak aih peliknya... kuasa tuhan... jgn ada awek terbakar dah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Seronok camping kat snie... Xyah wat ungun api

Anonymous said... Best Blogger Tips

prince noob... nape kalau ada awek tbakar?

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti banyak gas kat dasar tuh... cuma diharap pasni takde moron yg amek gambaq ni post dekat fb kata "hell was found on earth" cam satu gambar dari uzbekistan mana tu..

sekian,
ameba

ben xii said... Best Blogger Tips

candle dinner pun syok

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...