Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 11 October 2012

Serius : Singa Jadikan Anak Rusa Anak Angkat Selepas Bunuh Ibunya (11 Gambar)

Singa Jadikan Anak Rusa Anak Angkat Selepas Bunuh Ibunya.
Pelik tapi benar kerana singa ini ambil anak rusa sebagai anak angkat selepas dia cedera membunuh ibunya. Tetapi adakah dia akan makan anak rusa ini kemudian?

11 comments:

ayem said... Best Blogger Tips

i am first....cilaka sungguh hari nie....

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin celaka ambik dari 9gag..plagiat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia bela anak rusa 2 smpai besar,pastu dia makan la...hehe comel la singa ni...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

taktik je tu... macam cerita kanak2 dulu tu, mula2 bela last2 dah besar dia makan

ben xii said... Best Blogger Tips

macam manusia . bela anak angkat then jual lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

Time kenyng relaks ler...cuba singa tu lapa

Anonymous said... Best Blogger Tips

entry panas gambar2 aktress hollywood tidak memakai bra di khalayak ramai

Anonymous said... Best Blogger Tips

MN TAU SINGA NI YG BUNUH MAK RUSA NI

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade tgok documentary pasal ni kat animal planet...singa tu mmg tak makan anak rusa tu..dia jaga giler2..maybe sbb ni singa betina yg penyayang kot..but after a few day, ader singa jantan aim anak rusa ni..die bunuh n makan anak singa tu sbb singa betina tu kalah ngan singa jantan..sedey :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

taktik mak singa..dah besar anak rusa tu dia makan lah..baik bagi aku bela anak rusa tu..kan senang

Sumandak Sabah said... Best Blogger Tips

Haiwan liar lagi tau syg anak. Manusia buang anak adalah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...