Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 3 May 2012

Cute : [Video] Awek Cute Tidak Sedar Dirinya Dirakam



Menurut cerita awek cute ni sedang main laptop dekat kedai komputer. Tapi dia tak sedar time tengah syok main webcam tu sebenarnya tengah di record. Jom kita tengok.. serius cute.. hehe

23 comments:

Park Arn Norizat said... Best Blogger Tips

~.~"

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st... cute... silap nie xberhijab.. bih punohhh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian....bajet comel je...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bajet comeyl..puuiihhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

i'd bang er

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

cutre nya awek aku..lps aku kawen aku pkaikannya hijab lah..hihihihihih

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

nak mencarut skjap...sial babi anak gampang haram jadah besar2 tak nak mampos kecik2 mintak penerajang jiwa gatal meroyan nak kawen tapi anak bini merempat huh the show offer

saad kun said... Best Blogger Tips

Fuyyoo..serius cute..leh kenal x????

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Bende ko merepek haaa taik..nyampah gile aq tg0k mamat monyek nie..haktuihhhh.!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

iiiiiiiiiiiiiii

mom said... Best Blogger Tips

bila nak bawak dia balik jumpa mak thehell??...yang kau mencarut tu apehal pulak thehell...aku xpernah ajar kau jadi macam Syaz tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha. bajet sialll

Anonymous said... Best Blogger Tips

jakun

Syaz AleXandRia said... Best Blogger Tips

Haha..dasar monyet.!!! Blog thehell & mum dikendalikn admin yg sme..mlu la sikit monyet oi..haha..bajet abis.!

Anonymous said... Best Blogger Tips

biarlah Syaz..ada diorang meriah jugak blog nie..aku kemari pun semata mata nak tengok gelagat diorang n Anom lain..kalu kau xsenang hati kau boleh blahhhh...baso bengong!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
aku lg ska tgk dpa ny brprang kat sny
ngntok pon ta jd nak ngantok hahahaaa
byaq ja la dpa 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
aku lg ska tgk dpa ny brprang kat sny
ngntok pon ta jd nak ngantok hahahaaa
byaq ja la dpa 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
aku lg ska tgk dpa ny brprang kat sny
ngntok pon ta jd nak ngantok hahahaaa
byaq ja la dpa 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohoromm sekutu monyet~

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap fap fap faap faappp faaapppp cretttTTTTTTT!!!!!creTTTTTT!!!!cretTTTTT!!
inilah gunanya muke2 lawa n cun cenggini! untuk melancap!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha she's in love with herself

jennahashim said... Best Blogger Tips

seriyus comel kot.

Anonymous said... Best Blogger Tips

jennahashim ni pun cam comel jgk je...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...