Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 10 September 2011

OMG : Pembedahan Plastik Gadis Ini yang FAIL (10 Photos)

Di dalam gambar adalah rupanya Christina pada usia 16 tahun. Memang cantik dan menawan. Tetapi dia tegar untuk melakukan pembedahan plastik yang akhirnya dia rasa mampu membuat dia lebih 'cantik' Selepas pembedahan, Angelina Jolie pun kalah dengan Christina. Pengajaranya, jangan buang duit sebab hasilnya tak semestinya seperti yang diimpikan. 

izismile

27 comments:

shalina said... Best Blogger Tips

euwwwwww :D

PaK PiS said... Best Blogger Tips

joker pon lg hensem...

cik ahmoey said... Best Blogger Tips

jijikkkk

fyqabellika said... Best Blogger Tips

woahhhh! speechless ouh.. T_T

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia mmg dah nak bibir die jadi besar..orng cakap lg besar lag seksi..hehehhehe...tapi aku tgok pun terkesut...hancur

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memang menawang....huhuhu...

pro said... Best Blogger Tips

rasa nak tumbuk muka dia dorh..

Besarnya Payudara Baby Ni!

[Video]Beginilah jadinya bila lelaki terlalu percayakan wanita yang seksi dan cantik

[Video]Cara Transform Jaket Jadi Baby Carrier

izzie izzam said... Best Blogger Tips

eiu..jijiks..huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wtf

ShAriPaH AzLeNA said... Best Blogger Tips

aduih...mcm kena sengat lebah jerrr...

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

lps wt surgery, tomboy tu x raser nk tglkn dyer ka? haha

Qistina Mj said... Best Blogger Tips

buduh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak ada selere...yg asal lg ok...

Anonymous said... Best Blogger Tips

erkkk...hurmmmmm shhhhhhhhhhhhh.......(sigh~~)..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cntik lgi dia sblum sia jadi 'Angelina Jolie' tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

mber aku dulu kena sengat ngn penyegat kt bibir..jd cmni la..xpayah buang duit pon...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yikesssss.......so gross lah.....hancus kecantikannya

haris said... Best Blogger Tips

body ok. klo nak bersama kene tutp muka pakai kain kot.hahahaha

normala_ali said... Best Blogger Tips

eeeeee besarnya bibir.. hehhe

khuza hasan said... Best Blogger Tips

yucksss!

LoVe4m3 said... Best Blogger Tips

Serammm weyh... da nampak mcm ade benda asing je melekat kat situ... =_="

puteribonda said... Best Blogger Tips

over!!!

puteribonda said... Best Blogger Tips

bibir die yg asal dah cukup cantik... ase2 berat ke tak bibir die yg baru tu... mcm berat je... ngehngehngeh....

→Helga DV's← said... Best Blogger Tips

sumpah geli !

Anonymous said... Best Blogger Tips

pgajaran...apa yg tuhan bg tue maknanya iya sesuai dgn diri ko tp bukan org len...^^

Anonymous said... Best Blogger Tips

macamana dia nak kiss org tu...ngap dgn hidung dagu sekali gamaknya...hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni pmpuan ker bapok??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...