Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 7 September 2011

OMG : Adakah Benar GAdis ini Miley Cyrus? (5 Photos)

Secara jujur, admin tak pernah minat Miley Cyrus, mungkin kerana dia kurang menawan, Tetapi baru-baru ini, muka Miley Cyrus keluar di dalam Majalah Prestige dan yang mengejutkan ialah Miley nampak begitu menawan. Memang tak percaya tetapi memang benar ini Miley Cyrus. Apa pendapat korang? Adakah make up yang memberi impaks pada Miley?


asiantown

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

photoshop. nampak sangat muka anime

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

@Anonymous
haha kalo btl2 photoshop.. traik balik je la kata admin tu :-P

Rara. said... Best Blogger Tips

photoshop awesome !

pro said... Best Blogger Tips

nampak beno nipunyer...

Budaya t3lanjang mahasiswa/mahasiswi Korea sehabis konvo

[Video]Kantoi:CCTV rakam gambar polis berseragam berbuat s3ks dalam kereta


[VIDEO]
Demi menjimatkan masa, Wanita berkerjaya ini salin pakaian dalam kereta api

leyaliyana said... Best Blogger Tips

err...macam selalu je muka dia?

hairstyle die kot lain.

plus die pakai tube top dgn hot pants, mane la kau tak kata die menawan kan?
ahaks~

is_isaac said... Best Blogger Tips

miley cyrus yg ni nmpk mature giler..

idasm said... Best Blogger Tips

rasanya sebab make over, face, hair and attire also...

ohh ddy said... Best Blogger Tips

rambut die tu.

intannurazrin said... Best Blogger Tips

x setuju klu dye photoshop...mmg ory la gmbr dye tuh....cume rambut je yg laen...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sikit2 photoshop..yg dok kata photoshop tu reti guna ka x? pakai sebut ja

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini dinamakan FAIL!!!!!

miss z said... Best Blogger Tips

ini memang miley lahh. different hairstyle je.

Iyaz Syiera said... Best Blogger Tips

bukan photoshop larh , neyh real dya .
cuma hairstyle dya laen

Anonymous said... Best Blogger Tips

miley mmg lawa lah...

Nys Zairee said... Best Blogger Tips

sume magazine pon akan gne photoshop utk touch up gambar

Anonymous said... Best Blogger Tips

sokong ngan nyz zairee.. seme magazine mang guna photshop.. ni mang miley la..bg aku la miley mang cantek..suka ngan kaki nya yg panjang & rambut nya yg menawan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

miley da besor kot..nmpak lbih mtang

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...