Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 6 September 2011

Genius : Manx Underwear - Seluar Dalam Untuk Menutup Perut Buncit

Manx Underwear adalah satu seluar dalam khas untuk lelaki yang berperut buncit. Nama Manx diambil sempena pakaian dalam wanita yang famous iaitu Spanx. Sekarang lelaki yang berperut buncit tidak perlu risau jika malas untuk bersenam atau melakukan sit up untuk menguruskan perut. Denagn memakian seluar dalam ini dapat memberikan korang bentuk badan yang ideal.. Hoho..


 



















Seluar dalam Manx adalah pada gambar sebelah kanan.. Walaupun tidak secantik seluar dalam biasa, tetapi ianya sangat berguna untuk lelaki pemalas yang berperut buncit.. Hehe.. 


Sumber: Odd

4 comments:

cx's said... Best Blogger Tips

haha. tk baik menipu. haha. sesak la nafas sape yg pakai bnda alah ni. huhu. da mcm bengkung org lps bersalin jak. heheh

Fina Fento said... Best Blogger Tips

dah macam korset yg org pompuan dok pakai pulak haha

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

hahahah XD

Ahmad Ismi said... Best Blogger Tips

hahha.....nak beli..invest untuk after kahwin nanti(sebagai precaution)hahak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...