Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 8 September 2011

Cute : Apabila Polar Bear Terjumpa Topi Warna Biru (8 PHotos)

Seekor Polar Bear di Highland Wildlife Park, Kingussie telah menjumpai satu 'patung' kegemarannya iaitu topi pekerja yang berwarna Biru. Selama ini, penjaga di sini menyatakan mereka berusaha untuk membuat Polar Bear ini bergiat cergas tetapi semuanya tak berjaya sehingga dia terjumpa topi biru ini.

dailymail

5 comments:

Pwincess9 Juhary said... Best Blogger Tips

comel sgt.... Topi biru kesayangan dia tu.. hahah

pro said... Best Blogger Tips

tak cuter pun bapak budak ni..

Budaya t3lanjang mahasiswa/mahasiswi Korea sehabis konvo

[Video]Kantoi:CCTV rakam gambar polis berseragam berbuat s3ks dalam kereta


[VIDEO]
Demi menjimatkan masa, Wanita berkerjaya ini salin pakaian dalam kereta api

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha..comel sgt2

Anonymous said... Best Blogger Tips

cota tua bodoh..promote blog kt tempat lain la..lepas tu copy paste je tahu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

cota tua blog paling sundal..blog dh macam blog porno..ni bukan cota tua,ni nama nye cota mati pucuk..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...