Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 4 September 2011

OMG : Ini yang berlaku kerana melakukan Seks dalam Kereta (3 Photos)

Satu pasangan terpaksa menarik brek tangan semasa mereka tengah melakukan seks apabila mereka tak senjaga tertekan minyak. Pasangan ini yang berasal dari Changsha, China telah meletakkan kereta mereka di tingkat paling atas bangunan tempat letak kereta untuk melakukan seks. Semasa mereka telah melakukan seks, mereka kepanasan dan bercadang untuk start enjin dan buka penghawa dingin sebelum mereka tertekan minyak. Nasib baik mereka berdua sempat menarik brek sebelum kereta terjunam ke bawah. 
Lain kali, GO GET A ROOM!!

asiantown

9 comments:

Mikki Syiera said... Best Blogger Tips

pdn muka~

Anonymous said... Best Blogger Tips

tertekan minyak ptutnya direction keter tu pegi ke depan la kan? tapi asal dlm gmbr ni macam ter-reverse kereta? hmmmm

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

kalu dia masuk gear reverse, tekan mnyk mestila ke belakang.. hehe

My Name is Mar said... Best Blogger Tips

Ha-ha-ha-ha-ha!!!!
Bengong!

sis nonani said... Best Blogger Tips

hahahah!!go get a room:D

Anonymous said... Best Blogger Tips

laki ni tertekan gear reverse time die nk klimaks.

Anonymous said... Best Blogger Tips

laki ni tertekan gear reverse time die nk klimaks.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha

dan said... Best Blogger Tips

mana ada...owg tu...nak undur ketala...dia xreti bwk keta auto...memandai je admn ni fat ceta...pintu blah knan tu je yg terbkak,blah kiri mesti la pntu dia terbkak klu ada owg apeda....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...