Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 14 June 2013

OMG : [Video] Ikan Duyung Realiti Ditemui Di Kiryat Yam, Israel?

Ikan Duyung Realiti Ditemui Di Kiryat Yam, Israel?
Video ini dipaparkan dalam Animal Planet, jadi ramai orang yang berada di sekitar kawasan itu terus berkumpul di tebing laut untuk melihat ikan duyung itu sendiri. Walaupun ramai orang tahu itu mungkin palsu tetapi mereka masih percaya.Ada orang juga kata, ikan duyung itu cuma naik pada waktu petang. Jadi anda percaya ke tak? Adakah ini semua palsu? Siapakah gadis ikan duyung itu? Maya Karim? 


Video:

22 comments:

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

ntah2 anjing laut..hahah...pendek jer tgn ikan duyung tuh..ehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

hanya Allah je yg tahu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Maya Karim ke Maya Kiram?

iejal said... Best Blogger Tips

http://animal.discovery.com/tv-shows/mermaids/videos/mermaid-sighting-in-kiryat-yam.htm

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bohonglah ni..propaganda yahudi laknat jack ham haram jadah ni
-jack ham-

Anonymous said... Best Blogger Tips

spesis menatang baru kot...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala, tgokla time dia masuk air tu, xde percikan air pun... menipu je..

kepala_bapak_kau_berjambul said... Best Blogger Tips

alah.. nama pon yahudi kompom nipu tu hahaha

jack ham said... Best Blogger Tips

ahahaah yahudi ade ikan dyung???ahahaha fake

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kt malaysia pon ada. Siap ada movie lg ..
Hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

israel kan negara butuh,.,.xde lain nk membodohkan org islam,.,.sama macam mamak anak kutty perosak melayu

~anok poksukocak~

Anonymous said... Best Blogger Tips

spe pecaya bangang..computer je kot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku percaya mermaid wujud.. sebab mak aku ngn pck aku dulu pernah jumpe bende nie terdampar tepi pantai. Menurut mak aku rambutnye putih mcm blonde, kulit putih melepak, mata colour biru. Terdampar sbb sakit. And mati pada hari yg sama dijumpai. Mak aku kata mermaid tu mengeluarkan bunyi mcm berdecit2..peristiwa nie terjadi thn 60an. Ramai org tua2 yg tgk bende nie. Slps mati org kg mak aku kerat dua badan dia. Badan ke atas dikebumikan. Manakala bahagian berbentuk ikan tu digantung di pokok gajus berdekatan tepi pantai tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

omg!! Mcm ikan duyung btl .seram pun ada jgk .kalau nampak depan mata mst teruja abis .pelik laa .ikan duyung ni ikan ke org ??adooiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni sume kerja syaitan yg cube nk tipu manusia dgn menjelme jadik ikan duyung.

Anonymous said... Best Blogger Tips

takde maknenye kalau tengah rakam mende pelik camni pastu kau sikit2 nak fokus kat kawan kau. pfffftt. nampak beno nipunye. heh

Anonymous said... Best Blogger Tips

@15 June 2013 03:50

Yup, setuju. Sat2 fokus pada kawan. Macam nak buktikan ada dua orang je disitu. Kalau nampak benda pelik, takkan nak kata "dude what is that..!" kuat2. Bodoh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalo wujud pun memang ALLAH s.w.t yang berkhendak macam tu..tak payah nak sibuk2 kutuk yahudi, iblis dsbg...

Anonymous said... Best Blogger Tips

maya karim..hahahaha!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@23 June 2013 13:46

Pembetulan. "Maya Karin", bukan anak sedara kau, Maya Karim.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku suka ikan duyung....!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ikan duyung ni wujud sebenarnye..zaman tok nenek dulu dia pernah menjelma..sbb moyang aku pernah tengok depan mata..dia ni ikan bukan manusia..cube ade sikit2 fizikal manusia bahagian badan dia tu..contoh kepala n rambut dan satu lagi badan dia ade bentuk cam body pompuan sikit..tu je..yg lain seme cam ikan..sbb dia mmg ikan..jgn pelik sbb dlm dunia ni Allah mencipta macm2 n ade yg kita xpenah lihat pon ade..seperti mana kita mempercayai mende ghaib..camtu jugak la kes ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...