Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 10 June 2013

OMG : [Updated] Keadaan Dalam Kepal Terbang Singapura - London Kerana Turbulence (6 Gambar)

Keadaan Dalam Kepal Terbang Singapura - London Kerana Turbulence
Penerbangan yang jauh dari Singapura ke London telah mengalami tuebulence yang teruk dan menyebabkan keadaan dalam kapal terbang ini menjadi berselerak. Cuba anda lihat sendiri dan krew kabin pun tidak dapat membantu menyelesaikan masalah itu. 

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHHAHA...Aku _first_gila_
Korang lambt

gaban power said... Best Blogger Tips

mcm repost je

Anonymous said... Best Blogger Tips

KEPAL TERBANG keeww teeww...

Anonymous said... Best Blogger Tips

memanglah,sapa nak kutip yang benda yg berselerak tu, ada diantaranya beg "air sickness" yang mengandungi muntah penumpang yang mabuk udara!

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

kuat sangat la tu angin

New Entry "Tips dan Cara Beli Tiket Malindo Air Online"

Ai Rish said... Best Blogger Tips

haha last2 tutup ngan kain je

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang lembap la, staff die xkutip, itu procedure die la....
staff diorang xkutip sbb, jikalau berlaku kehilangan barang berharga, pasti yg tolong kutip tu kena suspek

Anonymous said... Best Blogger Tips

xpela ANON 07:13 biar ko sorg jer yg 1st giler hahaha...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...