Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 30 April 2013

Review : Promosi Terhangat Bulan Mei Di Mom's Touch Boutique!! (15 Gambar)



Sebelum ni kami pernah buat review mengenai Mom's Touch Boutique ni dekat SINI Sambutan sangat menggalakkan beb... Kali ni, kami nak buat review mengenai PROMOSI TERHEBAT bulan MEI di kedai online ni. Jom tengok barang baru apa yang ada.. Yang penting, MURAH BANGET SIH!! 

1) Fisher Price Precious Planet Bath and Changing Caddy (customers' fav item)


Fisher Price Precious Planet Bath and Changing Caddy

May 2013 Special Price RM37 FREE POSTAGE (WM) & add RM3 to EM.
Detail: diaper caddy bag ni sgt2 berguna.. boleh simpan diaper up to 24 pcs, simpan lotion, minyak panas, cologne baby, nail cutter, baby wipes, n mcm2 lagi utk kelengkapan slps mandi baby 

*recommended by customers yg pernah beli diaper caddy ni:)

2) PRE-ORDER Romper ETA MAY'13


Details : Price RM22/each Postage RM6 (WM) / RM9 (EM) *buy 4 or more FREE POSTAGE 

3) CLEARANCE STOCK!! RENDAH DARI HARGA BORONG!!

LATEST CLEARANCE PRICE: RM30!!
LATEST CLEARANCE PRICE: RM30!!

CLEARANCE PRICE: RM35!!

 4) Girl's Headband/Hat  *buy 4 or more FREE POSTAGE

RM13/each

TOP BABY HAT (RM19)

Korean Hairband Blue/Peach/Pink (RM8)


5) Lamaze Wrist Rattles (A) & (B) 
RM17/pair
 
RM17/pair

**MAY'13 PROMO PRICE RM14 (EXCLUDE POSTAGE)!!
   
 So amacam? Berminat tak?? Gambar kat atas ni baru SEBAHAGIAN je.. Ada banyak lagi.. 

Boleh pegi dekat FB Page Mom's Touch Boutique

Boleh Follow Instagram : Mom's Touch Boutique

Peringatan PENTING dari  Mom's Touch Boutique


Untuk pertanyaan stok & order, sila PM page / email ke momstouchboutique@gmail.com / 
submit  order form di momstouchboutique.blogspot.com. Kami tidak mendapat sebarang 
notification  jika customer komen pada gambar. Harap maklum.


3 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...