Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 29 April 2013

OMG : [Video] Lelaki Ditikam Berpuluh Kali Di Khalayak Ramai


Jom layan video lelaki yang ditikam berpulu-puluh kali. Tak dapat dipastikan kat mana benda ni berlaku dan punca kejadian. Tapi jika dilihat melalui video ni, mungkin berlaku di China atau negara-negara jirannya.


Sumber : Here

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

I LOve BN
-ameba-

Anonymous said... Best Blogger Tips

FIRSTTTTTTTTT!!!GILER GANAS!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

It is also a fact that they be certain to study what will be the financial capacity
in the tenants sign up for this form of loans quick loans it means, if you happen to be tenants and do not have asset to place as collateral then your best selection for you is opt for quick
unsecured loans.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lenders must carry out appropriate identity checks under the Money Laundering Regulations,
which can be designed to stop lenders leaving themselves offered to money laundering and terrorist financing
Faxless Payday Loans In 1 Hour when the creditor-debtor relation is viewed properly,
as a socio-economic arrangement, negotiation
becomes a fact, in addition to a monetary necessity.

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

sakit tak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

when chinese rule our country..say no to DAP

Anonymous said... Best Blogger Tips

bullshit la kalo ni kerja orang cina..kat malaysia ni org melayu byk jd criminal, just because we are majority..mcm kt china la

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

bapak kejam..

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

hrm...

New Entry "Percutian ke Hong Kong - Macau Day 5 Part 4"

Anonymous said... Best Blogger Tips

mintak maaflah yer, anon yg atas sekali tu... anda telah menggunakan nick saya. ala ko pakai je la nick lain. sibuk je..

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua tengok je...penakut...ramai2 org kat sane bleh sgt lwn sorang tu...bodohhh..

khairul fahmi cek mek molek klate said... Best Blogger Tips

cine mmg macam babi, dieorg adelah bangse yg sangat2 pentingkan diri sendiri mmg itu perangai die dari dulu lg, dekat sini pon same gak, xcaye ko g tgk kalo ade laporan budak hilang bkn bangsa die, die x amik kisah pon,xshare pon skit pon x amik tau, tp kalo bangse die yg hilang mulelah pompang2 satu malaysia suruh share nak carik, ini lah bangse pukimak yg ade dekat malaysia nih, pastu kalo ade bukan bangsa die buli bangsa die, penuh satu fb tu cite kutuk2 penguatkuase la, polis la kerajaan la, tp kalo bangsa die yg buat die senyap je huhu mmg babi2 ni patut kne bunoh je, cine babi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Inilah perangai cina DAP... seperti tiada undang2... tapi pas masih nak jadi keldai DAP.... dan rakyat yg tak skolah habis pun pcaya pas nak buat hudud...wakakaka

Anonymous said... Best Blogger Tips

cakap mcm, entah2 ko ada mix cina belah datuk nenek ko dulu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mungkin kejadian seperti ini akan terjadi di malaysia sekiranya gelang patah jatuh ke tangan D*P??????

jack ham said... Best Blogger Tips

bodoh giler..ni semua salah UMNOOOO

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pehal tetbe salah umno laks? Tak paham aku. Kalo aku cakap nie suma salah pkr mesti ramai yang menyalakkan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang gado pon x dpt pape pon,,,,hudud tu bkn nye stakat potong tngan kaki,,,so wajib dkne kn hudud oleh stiap manusia,,,hudud tu hukum tuhan,,,wahai anon 09:27 yg yeye skola tnggi,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina mmg sial sama je kat malaysia ni...

Miemie Berlin said... Best Blogger Tips

Dorang just tengok je ? Ingat show ke hape . langsung tade nak tolong , tk fikir ke orang tu nk kne bunuh ! klu ramai2 pakat tarik pisau tu then belasah laki tu bole je kot , then sorang pun tade kol polis ! NOOB !

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini boleh jadi kes pembunuhan luar biasa.Tikam mangsa bertubi-tubi,macam dlm cerita Meet the Spy TF2.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...