Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 29 April 2013

Serius : Ronaldo Didakwa Curang Dengan Model Brazil, Miss BumBum (3 Gambar)


Madrid – Penyerang sensasi, Cristiano Ronaldo didakwa berlaku curang dengan teman wanitanya yang juga seorang model, Irina Shayk selepas meniduri seorang model Brazil yang digelar Miss BumBum.

Menurut model terbabit, Andressa Urach, 27, penyerang Real Madrid itu telah menidurinya selepas dia dikatakan teruja dengan wanita itu.

“Dia amat teruja dengan punggung saya, malah menggelar saya sebagai `little horse’,’’ kata Andressa.

Kedua-duanya dikatakan bertemu di sebuah bilik hotel minggu lepas.

Pemain bola sepak terkenal itu yang juga duta `Save the Children’ dikatakan telah menghubungi Andressa selepas mendapat nombor telefon wanita itu daripada seorang rakannya, bulan lepas.

Ronaldo kemudiannya dikatakan telah berhubung dengan Andressa melalui skype.

“Saya selalu membayangkan Cristiano sebagai lelaki paling menarik di dunia ini, dan saya tidak sangka yang saya akan bersamanya,’’ katanya.

Dalam pada itu, Ronaldo dalam twitternya memberitahu, dia hanya berada di hotel berkenaan untuk ditemubual oleh wartawan sepanyol sahaja.

Andressa Urach - Miss BumBum
Irina Shayk
p/s: tukar awek macam tuka spender.. 

Sumber : Here

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

miss bumbum.ap da heran..main2 blah jelah..bnde barang baik kot...pmpuan tuh pun layan..main bontot perghhhh...dapat gentel tgah2 then sumbat ikot bontot..ketat woo..aq penah try ngn 1 amoi cine nie..perghhh..jerit cm jepun..puasss

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada duit isteri dua apa salah=ADIDAS..

Anonymous said... Best Blogger Tips

LUASKAN KANDANG BABIMU JOHOR!!!

-anon balik pulau-

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon kt atas ni cm cibai la ko! kt tmpt ko xde babi ke? ko mmg keturunan jakun..

jack ham said... Best Blogger Tips

LANTAK DIE LA NK BUAT APE....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni konspirasi nk jatuhkan dia la..sbb cr dah mula baek2 n memahami islam...diorg nk fitnah n jatuhkan dia mcm mna diorg bwat kt mj...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kote ko !!! , mak ko suke hisap kote negro kan ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bg je la awek ni kt abg non kan senang

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

ingat ronaldo yang boroi tu..

New Entry "Percutian ke Hong Kong - Macau Day 5 Part 4"

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

wow! cantik aweks!

Anonymous said... Best Blogger Tips

"semoga dia masuk islam" - kata seorang moslem yg terkagum melihat ronaldo derma dekat palestin

mr.fapson said... Best Blogger Tips

nama miss bumbum nape xtunjuk bumbum dia??
klu mcm nie mcm mana nk fapping??

Anonymous said... Best Blogger Tips

awek cina tu bukan jerit...dia gelak..kau punya kecik sgt..rasa pun tidak...mcm msukkan pensel 2B aja..hahaahhaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua kat atas bodoh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...