Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 2 May 2013

WTF : [Video] Pengadil Bola Sepak Yang Paling "Adil"


Aku tak paham. Kenapa player tu je kena kad merah? Yang tumbok muka tu tak kene plak? Pengadil mabuk todi ka? Rasa lawak pun ada gak. 



Sumber : Here


15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st wakakaka

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

lawak sungguh

New Entry "Tips Melancong Ke Luar Negara Part 5"

Anonymous said... Best Blogger Tips

so?????????????????????

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoiii bangangnya....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin minat bola ke tak? penah tengok bola ke tak?
Nie dia kena yellow card, sbb tendang jgk bola tu walaupun ref dah tiup wisel, dia tendang maybe tak dgr bunyi wisel tu, bkn dia je yang akan kena, player lain pun akan kena kalau buat mcm tu, player dlm MSL pun rmai je kena yellow card. dia kena red card sbb kopem sblom tu dah kutip Yllow Crd pertama..ada ke ckp mabuk todi ke apa..memalukan..

Mat_hip-hop said... Best Blogger Tips

kahkahkah....admin stress.....rilek admin...keep calm and luaskan kebanganganmu admin.....tak pernah tengok bola ke??? apesal bangang sangat admin ni??? stress aku dibuatnya....

Anonymous said... Best Blogger Tips

"saya boleh bunuh semua macai ketika saya berkuasa.saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa macai dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka".-Adolf Hitler

Anonymous said... Best Blogger Tips

"saya boleh bunuh semua macai ketika saya
berkuasa.saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar
kamu kenal siapa macai dan cari jawapan kenapa saya
bunuh mereka".-Anwar Hitler

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya liwat sesetengah macai..
Kemudian saya tinggalkan video saya agar kamu tahu
Batang saya-adolf anwar

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoiiii....ape kes ni admin...nmpk sngt xpenah tgk bola hahaha stressssss

physawleepart said... Best Blogger Tips

:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

WOW:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
18SX:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

WOW:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
18SX:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tgk la minit ke 90+... nak lengah2kan waktu sepak bola jauh2 padahal dagh offside. mana tak hangin. betul la tindakan ref tu

fredd said... Best Blogger Tips

hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...