Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 28 April 2013

Serius : Rangka "Romeo & Juliet" Ditemui Di Cluj-Napoca, Romania (3 Gambar)


Rangka sepasang kekasih berusia antara 1450 dan 1550 tahun ditemui dalam posisi berpegangan tangan di Romania.

Arkeologi dari Cluj-Napoca Institute of Archaeology and History of Art, Adrian Rasu mendakwa, rangka itu kemungkinan milik sepasang kekasih Romeo and Juliet.

“Penemuan ini timbul misteri kerana penguburan sedemikian belum pernah terjadi ketika zaman itu. Rangka lelaki berkenaan dalam keadaan luka parah kerana pinggangnya patah berbanding rangka wanita yang masih sempurna,” katanya.

Beliau berpendapat, pasangan itu disemadikan bersama sebagai penghormatan cinta mereka oleh penduduk kampung ketika itu.



Sumber : Here

19 comments:

john oren said... Best Blogger Tips

1st?

john oren said... Best Blogger Tips

noob

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

maybe lelaki tu sangat romantik sampai perempuan tu sanggup hidup semati:)

New Entry "Percutian ke Hong Kong - Macau Day 5 Part 4"

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang johor memang bodoh....datang negeri orang, mengemis, pastu buat jenayah pulak....memang negeri ko miskin ke??? gi mampos la orang2 johor.....johor babi....

-ANON KEDAH POWER-

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang kedah bodoh, anak yatim diorg pon x pandai nak urus, dtg negeri org mengemis tepi2 pam minyak mintak derma.. pas2 kena tangkap...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon kedah JAHANAM

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa main semangat kenegerian nih, patut la kaum lain menindas MELAYU sebab ada sentimen mcm ni, matured la skit, aku sikit pun x bangga jadi orang MELAYU tetapi aku bangga aku orang ISLAM

Anonymous said... Best Blogger Tips

Law aku jd ank jati owg kedah aku da tkar krakyatan jd warga nepal pon xpe sb tramat malu ad rkyat kedah cm ko..trlalu bdoh..

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

hmm,seems legit..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nasib baiklah Tuhan jadikan Kau Melayu..boleh gak jadi islam Free.

Ini lagi Bongkak dengan "Aku tak bangga jadi Melayu tapi Bangga jadi islam"

Kalau Tuhankan jadikan kau Yahudi mesti Ayat dia macamni plak " Aku Bangga jadi Yahudi,Nasib baik tak jadi orang islam"

Poodahhh lah kau!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 20:04 xda otak, haha, ada ka patut kata MELAYU Islam, kalau dulu ya, sekarang kau tengok berapa ramai anak MELAYU murtad, ko ingat agama bleh jual beli ke free x free, lain kali mengaji dulu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Setakat Islam sebab Keturunan tak payah bongkak sangat ler!!

Bodoh!!! Kalau memang asal Kapir masuk islam Aku memang respek!

Ini pun sebab Mak bapak memang asal islam..lagi mau bongkak?? pirahhhh lah mabuk!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Betul tu,kalaulah MELAYU tu Tuhan jadikan sebagai Bangsa Kafir.

Agak2 ada tak Ayat "Aku tak bangga jadi Melayu tapi aku bangga jadi orang islam"

Aku Rasa ayat dia mesti macamni kalau melayu tu Tuhan tak jadikan sebagai bangsa menganut agama Islam "Nasib aku orang melayu masih sembah pokok dan batu,kalau aku jadi orang islam mesti aku jadi pengganas suka bom orang".

kahkahkah

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo org joho kaye kot..nk mngemis pekejadahnyee.. ko jgn mnyamar org kdah laa weh..msti ko org klantan kan..puii

ali said... Best Blogger Tips

Jgn buat provokasi bangang kat sini...dan jgn terpengaruh dgn provokasi bangang mcm ni...kita x tau apa agenda di sebalik ini.hati2 semua

Anonymous said... Best Blogger Tips

rangka sebelah kiri tu tgh masturbate. yg belah kanan layan tgk belah kiri masturbate. tu la punca kematian mereka.

Anonymous said... Best Blogger Tips

celake ap sabitkn kelantan lak babi org johor..bodoh ap kejadah org ko kaye..tanah sndiri pun dah di jual kt cine wat kandang babi !! kaye dok wt banglo tpi bayar kt cine pasai dok kt tanah die..aq selut klantan bwh pas..melayu sane siap buat banglo brape tingkat kt tnah dorang sndiri..ko xcaye ko gie kelantan la wei johor bongok !!! bodoh bebal !!! sedarlah sume ngeri dah bnci korg johor..mau dipijak2..johor ngn indon mane jauh beza sngt..luaskan kandang babimu !!!

wakil sluruh negeri2 trutame sarawak !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aik.. Kelantan plak kne.. Agak2 la.. Bola je kot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon admin tutup blog mi,,menambahkan dosa shja dgn komen2 yg hntah pape,,or delete sahaja komen2 di atas,,
-nur-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...