Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 9 December 2011

Cool : Ruang Dalaman Pejabat Baru Google Di London (15 Gambar)


Jom kita tengok ruangan dalaman 3 tingkat baru di pejabat Google di London . Memang awesome beb. Pihak Google telah mengupah arkitek yang hebat unutk menghasilkan hiasan dalaman pejabat yang relaxing, futuristic dan canggih.




















Sumber : DM

8 comments:

Cr4Zy_NooB said... Best Blogger Tips

waaa nice mmg kreatif! klaw gnie office2 d malaysia bru org smangat maw g keja :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

perghh..rsa nk keje kt situ je...hmm


DOWNLOAD FILEM AKU BUKAN TOMBOY!

DOWNLOAD FILEM "FINAL DESTINATION 5 (2011)"

Unknown said... Best Blogger Tips

memang kewll~~~perabot die simple,, xyah le serabut ngan sofa besar yg menyemakk

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu ofis aku mcm ni...mmg smgt siot nk pegi krja....

Anonymous said... Best Blogger Tips

sal banyak nau bantal kat situ...
best tido tuh...
berfikir sambil baring boleh menjana lebih banyak idea...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalo opis aku cenggini,xblk umh pn xpe..
Lpk je kt opis smpai nk bersara..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak KeJe Kt CiNi BoLeh????BestNyer La KAn....?

MIZZSEVEN said... Best Blogger Tips

selasanya teringin nak adak opis cam ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...