Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 10 December 2011

OMG : Budak Perempuan Umum Kematian Di Facebook Sebelum Dibunuh Ibunya (4 Gambar)


Seorang budak perempuan, Ramie Marie Grimmer berumur 12 tahun telah mengemaskini status di Facebook yang menyatakan "may die 2day" pada ruangan "employer" sebelum dia ditembak mati di kepala oleh ibunya sendiri. Adik lelakinya berumur 10 tahun juga ditembak dan mengalami kecederaan parah akan tetapi telah meninggal dunia di hospital. 


Ibu budak ini, Ramie Grimmer, telah merampas pistol seorang pegawai kebajikan yang datang ke rumah mereka untuk memberitahu yang keluarga mereka gagal mendapat bantuan dari pejabat kebajikan. Marie yang tertekan dengan keadaan itu merampas pistol dan menembak kedua-dua orang anaknya sebelum membunuh diri.


Marie Grimmer





Sumber : AT

9 comments:

Isa Ali said... Best Blogger Tips

jahat..

J u l i a 。.゜✿ said... Best Blogger Tips

sedihnya.. hanya kerana duit, dua nyawa tak berdosa sia sia macam tu je. =(

Qistina Mj said... Best Blogger Tips

kesiannya..hmm..~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kejam susah pun jgnlah bunuh anak sendiri. ...pikiran yg sgt pendek. ..

Poison_Ivy said... Best Blogger Tips

aku faham kot. diorang x dapat bantuan kebajikan. so mak die fikir, either bunuh perlahan2 anak die sebab x mampu tanggung, or bunuh terus. mungkin bagi die baek bunuh terus. kesian.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau haiwan..mmg dy akan bunuh anak2 dy bila merasakan dy sndri x mampu nk bela dn bagi makan d sebkan faktor2 yg terhad...errr...jadi ap beza dy dgn haiwn ini eh?...ermmm.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian...nak mati2 r sendiri..nak bawak anak2 sekali nape???

Anonymous said... Best Blogger Tips

tertekan...kesian..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kita tak tahu macam mana tertekannya diaorg ni esp kalau idop kat usa tu. ingat lagi masa tahun 2008 kot yang kemeseletan ekonomi dunia.. 2 keluarga bunuh diri.. the whole family. Sedih, tapi apakan daya. Berat mata melihat, berat lagi bahu yang memikul

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...