Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 6 December 2011

OMG : Kemalangan Melibatkan Ferrari, Mercedes, Lamborghini dan Skyline di Jepun (10 Photos)

Ini adalah kemalangan paling 'mahal' di dunia kerana melibatkan 14 buah kereta mewah yang menjadi impian orang ramai. Kemalangan ini berlaku di Yamaguchi prefecture highway semalam apabila sekumpulan kereta mewah ini dalam perjalanan ke Kyushu, Jepun dan kereta Ferrari di depan sekali hilang kawalan. Kereta mewah yang lain yang mengekorinya tidak sempat untuk mengelak, kemudiannya berlanggar sesama sendiri. Kemalangan ini melibatkan lapan buah Ferrari, tiga buah Mercedes, sebuah Lamborghini, sebuah Skyline dan sebuah Prius.




 source

12 comments:

arjunagt said... Best Blogger Tips

fuhhhhh........keta aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

gmba ke -5 macam ad kereta viva je..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm xcdnt aku tgok smlm kt bukit rotan,k.selangor jer..11bj xcdnt..

Silent reader said... Best Blogger Tips

kereta mahal , ingatkan bila accident x kemek ... haha

mimiey said... Best Blogger Tips

duit melayang, 0.0

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous TU KETE PRIUS KOT...

ben xii said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by a blog administrator.
Aizat Asyh said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said... Best Blogger Tips

admin kn suka copy paste jerk...mne ler dia buat research.. puuiii

-husen-

AdminStressGiler said... Best Blogger Tips

@Anonymous
husen, tak baik menuduh, yang tu suma di tulis sendiri. website tu yg salah tulis.. web tu pun baru edit.. terima kasih kepada yg bagitahu keslhan td. Manusia x da yg sempurna..

physawleepart said... Best Blogger Tips

terbabas..mesti laju ek..x dan ngelak..tp kokpit still intact..huuu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

x lama lagi ada la kat kedai half cut mesia....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...