Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 9 December 2011

OMG : Apa Nak Jadi Dengan Budak Zaman Sekarang


Memang selamber badak je budak ni layan cerita blue kat cyber cafe.. Besar nnt jadi pelakon filem porno.. Ish3... Apa nak jadi da...


p/s : Gambar edit je ni sebenarnye..Sape la yang jahat sangat fitnah budak ni..kesian dia.. Tu la..jangan mudah percaya sangat dengan gambar dkt internet.. Kadang-kadang kita ni memang mudah tertipu.. Kita semua sama jer.. Hehe







Sumber : Here


3 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nmpk sngt edit..screen klau snap pic msti cahaya putih terang dan kabur2..

PANAS!! Interview bersama Rock Band

Anonymous said... Best Blogger Tips

i kerja kat cycbercafe... cycbercafe i banyak budak2 kecik masuk... paling muda 5 tahun sebab cycbercafe i nie banyak game2 online... honestly benda kat atas nie memang tak mustahil... dah banyak kali dah i tangkap budak2 yg layan blue kat cc i nie... walaupun i dah block website2 porno, pandai jer diorang cari website2 baru... geram tul!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn Bg Dierang Duk Kt tMpt TersemBunyi..Bdk2 Bg Duk TemPat yg TerBuka SuMe org Leh NAkpk die!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...