Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 9 December 2011

OMG : 'Baju Panjang', Trend Semakin Popular Untuk Wanita di Korea (10 Photos)

'Baju Panjang', Trend Semakin Popular Untuk Wanita di Korea.
DAri selebriti, kini ramai rakyat di Korea Selatan telah terpengaruh dengan trend baju panjang ini. Dengan memakai baju panjang ini, mereka rasa seluar tidak diperlukan lagi.


 source

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

xperlu seluar = jimat kos.. sebab tu ramai ikut kot...haha>.<

Anonymous said... Best Blogger Tips

girl ur absolutely fucking idiot....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Knape sebarkan pic2 nih ? ni la penyebab Bangsa kite terikot2 akn trend2 yg mngjengkelkan .

Anonymous said... Best Blogger Tips

x perlu kot post mcm ni.. baju panjang pun.. terjungkit napak jugak suar kecik

Anonymous said... Best Blogger Tips

perlu ke pst nie? da lah bngsa kita nie tgh obses dgn pape trend frm korea sume ni..

L said... Best Blogger Tips

ceh ni ke baju panjang? ingatkan panjang sampai ke lutut ke ape ke.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pehh...baju biru...haha...naik adik aku..cit...

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah panjangnya,,=,=

Anonymous said... Best Blogger Tips

otak smpit jugak mamat2 or minah diatas yg kata sal post nie.. kalau diaorg pndai xkan diaorg nak ikot.. stakat post pun nak kecoh.. budus..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Euwwwwww.. Mcm terlupa pakai seluar je.
Maybe jimat beli seluar tp kalo seluar dalam koyak, dah x boleh nyorok dah la....

Anonymous said... Best Blogger Tips

nnti ader je artis mesia ikut..lalala


DOWNLOAD FILEM AKU BUKAN TOMBOY!

DOWNLOAD FILEM "FINAL DESTINATION 5 (2011)"

Anonymous said... Best Blogger Tips

dorang ni non muslim xpelah pakai macam ni tapi kalau yg muslim pn nak pakai macam ni bawak lah byk2 mengucap..

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

tu bukan panjang tu too short n show ur pehe, jungkit siket , public will see ur butt n d front one.. oh~

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic last tu cam dr citer lie to me jer..

- psychot!c - said... Best Blogger Tips

yang kulit putih pakai sedap la mata memandang.. klau yang ehem2..confirm kena kutuk

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...