Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 9 December 2011

OMG: lelaki serang, ikat dan tanam tunang sendiri [video]

United Kingdom - Munurut Michalina Lewandowska, Marcin Kasprzak (fuh payah spell) menyatakan bahawa beliau bosan dengan Michalina, dan Michalina tidak secantik perempuan yang dilihat di gym. Michalina mendakwa bahawa tunangnya Marcin juga menyatakan bahawa "beliau bencikan Michalina selama 4 tahun" sambil mengikat kaki dan tangan mangsa. Marcin dibantu oleh seorang rakan untuk mengangkut dan menanam mangsa. Michalina kemudian mampu melepaskan diri menggunakan cincin tunangnya selepas ditanam. Stressss...Kalau dah stress tu, tinggalkan je la....susah-susah buang minyak & tenaga. 


[Woodsome Hall Gold Club, Huddersfield: tempat kejadian]

Dibawah merupakan video lakon semula serangan ke atas Michalina



3 comments:

Unknown said... Best Blogger Tips

giler ar..kalau betul la, memang ni sesuatu yg kejam..

Lynn Damya said... Best Blogger Tips

ea bodoh, klw dah benci n suke pmpuan kt gym tu blah sudah, xyah nak main tanam2 anak orang cm tanam sayur plak..huh stress aku !

Anonymous said... Best Blogger Tips

Daripada tanam lebih baik cerai macam dalam video ni!! Sila download!!!

http://www.mediafire.com/?5nghabdzlwzvwa9

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...